Τεχνολογία

Νέα λειτουργία για τη διευκόλυνση μας προσθέτει το Instagram

today27 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Ο κόσμος που χρησιμοποιεί το Instagram έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό σε πολύ μεγάλο βαθμό, έχοντας φτάσει πλέον σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της υπηρεσίας τα 500 εκατομμύρια χρήστες, με το 80% να ζει έξω από τις ΗΠΑ.

Με ένα τέτοιο διεθνές κοινό, το κοινωνικό δίκτυο υποστηρίζει ήδη 24 διαφορετικές γλώσσες, τώρα όμως προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό για να βοηθήσει τους χρήστες από όλο τον κόσμο να επικοινωνούν πιο εύκολα μεταξύ τους.

Το Instagram δημοσίευσε μια εικόνα στον επίσημο λογαριασμό του, αναφέροντας ότι τον επόμενο μήνα, θα υπάρχει ένα κουμπί μετάφρασης για τις δημοσιεύσεις που είναι γραμμένες σε ξένη γλώσσα.

insta

«Η κοινότητα του Instagram έχει μεγαλώσει πολύ γρήγορα και έχει γίνει περισσότερο παγκόσμια απ’ ό,τι φανταζόμασταν ποτέ. Και είμαστε ενθουσιασμένοι γιατί σύντομα θα είστε σε θέση να κατανοήσετε το πλήρες περιεχόμενο μιας δημοσίευσης και δεν θα έχει σημασία τι γλώσσα μιλάτε», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

Το κουμπί μετάφρασης θα εμφανίζεται στις δημοσιεύσεις και θα μετατρέπει τη λεζάντα μιας φωτογραφίας, το βιογραφικό ενός χρήστη, ή ένα σχόλιο στην επιλεγμένη γλώσσα σας. Άλλα κοινωνικά δίκτυα, όπως το Twitter, προσφέρουν μια παρόμοια μέθοδο μετάφρασης για να ανταποκριθούν στο διεθνές κοινό των χρηστών τους. Το Instagram ανακοίνωσε ότι έχει δει τη βάση των χρηστών της να υπερδιπλασιάζεται τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ περίπου 300 εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά την εφαρμογή.

Η ακριβής ημερομηνία προσθήκης της λειτουργίας αυτής δεν έχει ακόμη οριστεί, σίγουρα όμως θα είναι διαθέσιμη στο άμεσο μέλλον.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%