Τεχνολογία

Νέα λειτουργία στο Spotify

today21 Οκτωβρίου, 2019

Background
share close

Πλέον μπορείς να ρυθμίσεις πόση ώρα θέλεις να παίζει το Sotify πριν κοιμηθείς.

Το Spotify λάνσαρε τη λειτουργία sleep timer, κάτι σαν χρονοδιακόπτη δηλαδή, που σου επιτρέπει να ρυθμίσεις την αναπαραγωγή της μουσικής για όση ώρα θέλεις.

Ο τρόπος για να ρυθμίσεις το sleep timer στο Spotify διαφέρει για συσκευές iPhone και Android. Εάν έχεις Android, τότε είσαι και τυχερός γιατί η ίδια η εφαρμογή σου δίνει την επιλογή να ρυθμίσεις τον χρόνο που θέλεις. Ωστόσο, εάν έχεις iPhone θα πρέπει αναγκαστικά να χρησιμοποιήσεις δύο εφαρμογές.

Για τους χρήστες των iPhone:

Βήμα 1ο: Διαλέγεις τη μουσική που θέλεις να ακούσεις.

Βήμα 2ο: Πηγαίνεις στο «Clock» (Ρολόι) στο iPhone (εκεί που ρυθμίζεις το ξυπνητήρι) και βρίσκεις το κουμπί «Timer» (Χρονοδιακόπτης) κάτω δεξιά. Επίλεξε πόση ώρα θέλεις να ακούσεις μουσική: 10 λεπτά, 2 ώρες κτλ.

Βήμα 3ο: Πήγαινε στο «When Timer Ends» (Με τη λήξη) και κάνε scroll μέχρι την επιλογή «Stop Playing» (Διακοπή αναπαραγωγής) και τέλος πατάς το κουμπί «Start» (Έναρξη). Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι όταν ο χρόνος που έχεις ρυθμίσει τελειώσει, τότε ο ήχος του ξυπνητηριού θα σταματήσει τη μουσική που ακούς.

Για τους χρήστες Android:

Ουσιαστικά το νέο χαρακτηριστικό του Spotify ισχύει μόνο για όσους έχουν Android, καθώς η εφαρμογή τους επιτρέπει να ρυθμίσουν τον χρόνο που θέλουν να ακούσουν μουσική με πολύ εύκολα βήματα.

Συγκεκριμένα, ακούς τη μουσική που σου αρέσει, επιλέγεις τις τρεις τελείες πάνω δεξιά στην εφαρμογή και βρίσκεις το «Sleep Timer Option». Εκεί, θα μπορέσεις να ρυθμίσεις για πόση ακόμη ώρα θέλεις να παίζει η μουσική σου μέχρι αυτή να κλείσει από μόνη της.

Πηγή: ipop.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%