Τεχνολογία

Qualcomm Toq: ημέρα κυκλοφορίας και τιμή

today19 Νοεμβρίου, 2013

Background
share close

Το smarwatch Qualcomm Toq είναι κάτι που γνωρίζαμε από τον Σεπτέμβρη και περιμέναμε να μάθουμε για το κόστος που θα έχει αυτή η συσκευή καθώς επίσης και για την ημέρα που θα κυκλοφορήσει.

Πλέον η ίδια η Qualcomm σε ένα δελτίο τύπου μάς απαντά σε αυτά τα δύο ερωτήματα. Η τιμή του είναι 349$ και θα κυκλοφορήσει  στις 2 Δεκεμβρίου. Κάτι που σίγουρα φέρνει το Toq   αμέσως σε μειονεκτική θέσει καθώς το Galaxy Gear της Samsung και το SmartWatch 2 της Sony είναι πιο φτηνά. Το μόνο ερώτημα τώρα είναι εάν η Qualcomm θα καταφέρει να δικαιολογήσει αυτήν την τιμή.

Κάνοντας λόγο για τα χαρακτηριστικά του Toq , αναφέρουμε πως διαθέτει  μία οθόνη transflective τεχνολογίας Mirasol με διαγώνιο 1,55 ιντσών. Επιπλέον η Qualcomm υπόσχεται μεγάλη αυτονομία της μπαταρίας χάρη στην τεχνολογία της οθόνης που μπορεί και ελέγχει το φωτισμό με αποτέλεσμα να εξοικονομεί ενέργεια.

To Qualcomm Toq απαιτεί bluetooth καθώς επίσης και android 4.0.3 (ή ανώτερη έκδοση). Η Qualcomm επίσης διαθέτει  bluetooth στερεοφωνικά ακουστικά για μια πραγματική χωρίς καλώδια εμπειρία.

Qualcomm-Toq-smartwatch

Qualcomm-Toq-smartwatch-1

Qualcomm-Toq-smartwatch-2

Qualcomm-Toq-smartwatch-3

 

Πηγή: startech.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%