Τεχνολογία

Smartphone Vernee Thor: Tα έχει όλα και συμφέρει!

today10 Απριλίου, 2016

Background
share close

Η κινεζική Vernee έχει μπει δυναμικά στην αγορά τους τελευταίους μήνες, παρουσιάζοντας μεταξύ άλλων ένα smartphone με μνήμη 6GB ενώ η τελευταία της πρόταση αφορά το μοντέλο Thor με τιμή 100 δολαρίων, περίπου 90 ευρώ, και πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Το Vernee Thor μπορεί να μην εντυπωσιάζει  με την εμφάνιση του, όμως στο εσωτερικό του κρύβει το MT6753 SoC της MediaTek με οκταπύρηνο επεξεργαστή, 3GB μνήμη, 16GB και θύρα microSD για την επέκταση της. Υποστηρίζει την εγκατάσταση 2 SIM καρτών καθώς και τη σύνδεση με 3G/4G δίκτυα, ενώ η μπαταρία τω 2800mAh υπόσχεται αυτονομία μίας ημέρας μετά από εντατική χρήση.

 

1459387886633738.jpg

 

Στο εμπρόσθιο μέρος συναντάμε την οθόνη των 5 ιντσών με HD ανάλυση η οποία προστατεύεται από Gorilla Glass 3 και διαθέτει την τεχνολογία 2.5D. Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος έχει ανάλυση 13MP με διάφραγμα f/2.0 και δυνατότητα εγγραφής Full HD βίντεο. Η δεύτερη κάμερα των 5MP προορίζεται για βιντεοκλήσεις και για selfies, ενώ διαθέτει το δικό της flash για καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Οι διαστάσεις της συσκευής είναι ίδιες με ένα iPhone 6s αν και με μεγαλύτερη οθόνη, με την πρόσβαση στο μενού του Android 6.0 να γίνεται εναλλακτικά πολύ γρήγορα με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για πιο ασφαλή πρόσβαση. Ενδεικτικό είναι ότι πάνω στο Android 6.0 Marshmallow, η Vernee δεν έχει εγκαταστήσει κάποιο πρόσθετο γραφικό περιβάλλον.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%