Τεχνολογία

Τη μετάφραση ομιλίας σε επτά γλώσσες αναλαμβάνει το Skype

today17 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Οι χρήστες της ενημερωμένης έκδοσης του Skype για υπολογιστές με Windows θα μπορούν να επικοινωνούν παρά το γεγονός ότι μπορεί να μιλούν δύο διαφορετικές γλώσσες. Η υπηρεσία ανακοίνωσε ότι στο εξής μπορεί να μεταφράζει 7 ομιλούμενες γλώσσες και μηνύματα σε 50 γλώσσες.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες που μιλούν διαφορετική γλώσσα μπορούν να αναθέσουν στο Skype Translator να μεσολαβεί, μεταφράζοντας από τη μια γλώσσα στην άλλη και ειδικότερα: Κινέζικα (Mandarin), αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, πορτογαλικά και ισπανικά.

Η μετάφραση σε περισσότερες γλώσσες είναι εφικτή, όχι όμως μιλώντας μέσω Skype for Windows, αλλά γράφοντας στο Skype -σε αυτή την περίπτωση, το Skype μπορεί να μεταφράζει και από/προς τα ελληνικά.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνει ο χρήστης είναι να κάνει κλικ στο επάνω δεξί μέρος του Skype, στο εικονίδιο της υδρογείου για να ενεργοποιήσει τον Translator και να ορίσει τις γλώσσες επικοινωνίας.

Πηγή: in.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία

Δέκα πρωτοποριακές τεχνολογίες που θα αναπτυχθούν το 2016

Δέκα τεχνολογίες που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά για το κοινό μέσα στο 2015 και αναμένεται να αναπτυχθούν κι άλλο το 2016, κάνοντας πλέον πιο αισθητή την παρουσία τους και μπαίνοντας δυναμικά στη ζωή μας, ξεχώρισε το διεθνούς κύρους περιοδικό «Technology Review» (Επιθεώρηση Τεχνολογίας) του αμερικανικού πανεπιστημίου ΜΙΤ. Αυτές είναι: - Η συγχώνευση εικονικής και πραγματικής πραγματικότητας: Εταιρείες όπως η Magic Leap και η Microsoft ετοιμάζουν «κάσκες» που θα φοριούνται στο […]

today17 Ιανουαρίου, 2016

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%