Τεχνολογία

Τι καινούριο ετοιμάζει το Facebook;

today1 Απριλίου, 2019

Background
share close

Όχι κάτι θεαματικό, αλλά σίγουρα πρακτικό και ανανεωτικό για την καθημερινή μας εμπειρία στη χρήση.

Σε μια προσπάθεια να αυξήσει την αλληλεπίδραση μεταξύ των χρηστών, το Facebook πρόσθεσε μια μικρή, νέα επιλογή για να ενεργοποιήσει ακόμη περισσότερο τους χρήστες να «αντιδράσουν» ή να σχολιάσουν μια φωτογραφία ή ένα video ακόμη πιο γρήγορα. Ναι, αλλάζει ο τρόπος που σχολιάζουμε φωτογραφίες στο Facebook και γίνεται πιο γρήγορος.

Όπως βλέπουμε στο παράδειγμα παρακάτω, το οποίο κοινοποίησε ο social strategist Moshe Isaacian, η νέα επιλογή σου επιτρέπει να κάνεις tap παρατεταμένα στο Reactions bar, εκεί δηλαδή που κάνεις τις αντιδράσεις σου, να επιλέξεις το reaction που θέλεις και να κάνεις κι ένα σχόλιο αν επιθυμείς.

Δηλαδή, μαζί με τα reactions θα σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις και ένα comment, σε μια μπάρα που θα εμφανίζεται ακριβώς κάτω από τα διάφορα reactions.

Πως λειτουργεί:

Πηγή: ipop.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Μουσική

Eurovision 2019: Αλλάζει η παρουσίαση της βαθμολογίας

Μετά την παρουσίαση των τραγουδιών σίγουρα το γεγονός που όλες οι συμμετέχουσες χώρες περιμένουν με αγωνία είναι η ανακοίνωση της βαθμολογίας, από όπου και θα βγει ο νικητής. Φέτος ο τρόπος παρουσίασης του τηλεψήφιση αλλάζει έτσι η νικητήρια χώρα θα γίνεται γνωστή στο τέλος του θεάματος. Πιο συγκεκριμένα, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των εθνικών επιτροπών, τα αποτελέσματα του κοινού δεν θα ακολουθήσουν την αντίστροφη φορά με βάση το τηλεψήφιση, […]

today1 Απριλίου, 2019

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%