Τεχνολογία

Το messenger kids θα κυκλοφορήσει σε ακόμα 70 χώρες

today22 Απριλίου, 2020

Background
share close

…δίνοντας επιπλέον τη δυνατότητα ευκολότερης εύρεσης φίλων και αλληλεπίδρασης μαζί τους.

Πιο συγκεκριμένα προσφέρει έναν χώρο που μπορούν να ελέγχουν οι γονείς τους και στον οποίο μπορούν να μένουν συνδεδεμένοι με την οικογένεια και τους φίλους τους μέσω μηνυμάτων, φωτογραφιών και video. Νέες δυνατότητες θα κάνουν ακόμα ευκολότερη στους χρήστες την εύρεση και αλληλεπίδραση με φίλους στην πλατφόρμα.

“Γονείς μας ανέφεραν πως θέλουν να δώσουν στα παιδιά τους περισσότερη ανεξαρτησία στη διαχείριση της λίστας επαφών τους, διατηρώντας ωστόσο τη δυνατότητα γονικού ελέγχου” δήλωσε η Antigone Davis, παγκόσμια επικεφαλής του τομέα ασφάλειας στο Facebook σε μια ανακοίνωσή της. Προηγουμένως, οι γονείς έπρεπε να προσκαλέσουν και να εγκρίνουν καθεμία επαφή των παιδιών τους. Το νέο Supervised Friending, ωστόσο, επιτρέπει στα παιδιά να αποδεχτούν, να απορρίψουν, να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν επαφές όταν το επιθυμούν —με τη δυνατότητα παράκαμψης, φυσικά. Οι κηδεμόνες ενημερώνονται μέσω του Messenger και μπορούν να παρακάμψουν τις νέες συνδέσεις μέσω του Parent Dashboard.

“Είναι μια ισχυρή δυνατότητα και εκπαιδευτική αφορμή για τους γονείς να συνομιλήσουν με τα παιδιά τους για τη δια βίου πρακτική επιλογής των φίλων τους, τόσο από κοντά όσο και από το διαδίκτυο” δήλωσε ο Dr. Lewis Bernstein, μέλος του Facebook’s Youth Advisors. “Μαζί με τους νέους τρόπους που επιτρέπονται στους γονείς να διαχειριστούν την εμπειρία συνομιλίας των παιδιών τους, το Supervised Friending αναπτύσσει την αυτονομία των παιδιών να αποφασίσουν με ποιους θέλουν ή δε θέλουν να συνδεθούν, ενώ οι γονείς μπορούν παράλληλα να παρατηρούν, να παρέχουν καθοδήγηση, αλλά και να επέμβουν, όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο”.

Πηγή: pcmag.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Σινεμά - TV

ΕΡΤ αλά… Netflix και εντελώς δωρεάν

Όπως ανήρτησε στο προσωπικό του πορφίλ στο Facebook ο πρόδρος της ΕΡΤ Κωνσταντίνος Τζούλας η ΕΡΤ απέκτησε τη δική της υπηρεσία video streaming με πολύ πλούσιο δωρεάν υλικό τόσο σε ταινίες, σειρές όσο και σε ντοικιμαντέρ. «Θα μπορούσε να λέγεται και ERTFLIX, αλλά το νέο όνομα δεν έχει ακόμη αποφασισθεί. Σε κάθε περίπτωση, όποιος πατήσει από σήμερα το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του και μπει στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ, […]

today22 Απριλίου, 2020

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%