Τεχνολογία

Windows 8.1: διαθέσιμο από σήμερα το update

today18 Οκτωβρίου, 2013

Background
share close

Η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση του λειτουργικού συστήματος Windows 8.1 σε ψηφιακή μορφή και οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στην αναβάθμιση δωρεάν (εάν έχουν ήδη εγκατεστημένα τα Windows 8) ή να αγοράσουν την έκδοση που επιθυμούν (Standard ή Pro) από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι βασικές διαφορές του Windows 8.1 είναι η επαναφορά του start button, η δυνατότητα των χρηστών να μπουτάρουν απευθείας στο desktop mode, και να ρυθμίζουν το μέγεθος των Live Tiles, ενώ έχουν γίνει αρκετές αναβαθμίσεις σε core εφαρμογές του λειτουργικού συστήματος (π.χ. Windows Store, Xbox Music κλπ.) και για πρώτη φορά είναι διαθέσιμη η επίσημη εφαρμογή facebook.

Πηγή: techgear.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία

Ο Jobs είχε δίκιο: τα ακριβά προϊόντα της Apple πουλάνε!

Ο συνιδρυτής της Apple Steve Jobs, ήταν αυτός που εγκαθίδρυσε την ιδέα του υψηλού κόστους gadget της εταιρείας έναντι των φθηνότερων, πράγμα που σήμερα αποδεικνύεται πως μάλλον ήταν σωστό. Το προηγούμενο μήνα ο διευθύνων σύμβουλός της Apple Τim Cook δημοσιοποίησε το πολύχρωμο iPhone 5c το οποίο είναι το φθηνό iPhone της εταιρείας. Όμως το φθηνό shmartphone έχει πουλήσει έως τώρα λιγότερο από το αντίστοιχο ακριβό "ξαδελφάκι" του το 5s. Σύμφωνα […]

today18 Οκτωβρίου, 2013

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%