Τεχνολογία

Xiaomi: διέρρευσε πρωτότυπο συσκευής με pop-up κάμερα!

today18 Οκτωβρίου, 2018

Background
share close

Όλο εκπλήξεις είναι φέτος η Xiaomi και είμαι σίγουρος ότι… όλοι είμαστε ικανοποιημένοι μέχρι στιγμής από τα όσα αναμένεται να δούμε σύντομα, έτσι δεν είναι; Οι Κινέζοι όμως δεν φαίνεται να μένουν σε αυτά, αλλά προχωράνε ένα βήμα παραπέρα, μετά την σημερινή – πριν από λίγο!- διαρροή στο Weibo φωτογραφιών από ένα «μυστηριώδες» μοντέλο με full display σχεδιασμό και pop-up κάμερα, αντίστοιχη με αυτή άλλων συσκευών όπως το Vivo NEX π.χ.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μία συσκευή που πιθανώς να αποτελεί πρωτότυπο του Mi Mix 3, το οποίο δεν έφτασε τελικά στην παραγωγή – σύμφωνα με τον Lin Bin τουλάχιστον, τον πρόεδρο της εταιρίας, που έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο μοντέλο θα μπορούσε να είναι το Mi Mix 3, όμως σύμφωνα με τον Bin ο μηχανισμός της selfie κάμερας δεν πληρούσε τις προδιαγραφές της εταιρίας ώστε να πάρει το πράσινο φως και να μπει σε φάση τελικής παραγωγής. Το αποτέλεσμα το γνωρίζουμε, και θα το δούμε στις 25 Οκτωβρίου στο επίσημο event της εταιρίας στο Πεκίνο.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά οτι η εταιρία θα παρατήσει το συγκεκριμένο design. Είναι πολύ πιθανό να βασιστεί σε αυτό κάποιο από τα επόμενα flagship της, χωρίς όμως να υπάρχει κάτι σίγουρο αυτή την στιγμή. Για την ιστορία, η συσκευή της φωτογραφίας διέθετε μπαταρία 3400 mAh, όμως εξαιτίας του pop up σχεδιασμού, δεν είχε αισθητήρα υπερύθρων μπροστά, έτσι δεν υποστήριζε 3D Face ID (αναγνώριση προσώπου), κάτι που η Xiaomi θεωρούσε απαραίτητο για το επόμενο flagship της.

 

Πηγή: gr.gizchina.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%