Διάφορα

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας Star Wars

today13 Αυγούστου, 2016

Background
share close

Το «Rogue One: A Star Wars Story» είναι η νέα ταινία Star Wars που έρχεται το Δεκέμβριο για να μας εντυπωσιάσει.

Προορισμένο να καλύψει το κενό ανάμεσα στο «The Force Awakens» και στο επεισόδιο 8 που ολοκληρώνει αυτήν την εποχή τα γυρίσματά του, το «Rogue One: A Star Wars Story» είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο στοίχημα της Disney, το πρώτο φιλμ από μια άτυπη τριλογία που δε συνδέεται άμεσα με τα γεγονότα των κανονικών επεισοδίων της σειράς αλλά διαδραματίζεται στον ίδιο μακρινό γαλαξία σε κρίσιμες χρονικές περιόδους για την ιστορία του «Πολέμου των Αστρων», όπως τη γνωρίζουμε.

Στο φιλμ, που τοποθετείται χρονικά πριν το επεισόδιο 4 («A New Hope» του 1977), οι μαχητές της Επανάστασης ξεκινούν μια αποστολή: να κλέψουν τα σχέδια του Death Star, του διαστημικού σκάφους υπερόπλου που μπορεί να καταστρέψει έναν πλανήτη (αυτά τα οποία η πριγκίπισσα Λέια είχε κρύψει μέσα στον R2-D2 προτού συλληφθεί από την γαλαξιακή αυτοκρατορία).

rogue1

rogue2

rogue3

Το «Rogue One: A Star Wars Story» χρειάστηκε σειρά επαναληπτικών γυρισμάτων, πράγμα που προκάλεσε θόρυβο γύρω από τη δυσαρέσκεια της Disney για τον υπερβολικά «σκοτεινό» τόνο της ταινίας και την επιθυμία της να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές ώστε η ταινία να μοιάζει περισσότερο στο «The Force Awakens». Ο σκηνοθέτης Γκάρεθ Εντουαρντς («Godzilla») διέψευσε τις φήμες, δηλώνοντας πως τα πρόσθετα γυρίσματα ήταν έτσι κι αλλιώς προγραμματισμένα, πράγμα που ίσως επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως ο «τόνος» της ταινίας δεν δείχνει να έχει αλλάξει από το πρώτο (δείτε το εδώ) στο δεύτερο τρέιλερ.

Πρωταγωνιστές του «Rogue One: A Star Wars Story» είναι η Φελίσιτι Τζόουνς (δεύτερο κορίτσι μετά τη Ρέι της Ντέιζι Ρίντλεϊ στο «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει»), ο Μαντς Μίκελσεν, ο Ντιέγκο Λούνα, ο Αλαν Τούντικ, ο Μπεν Μέντελσον, ο Φόρεστ Γουιτάκερ και ο Ντόνι Γιέν. Δείτε τους όλους στο νέο τρέιλερ να μάχονται την Αυτοκρατορία, δώστε βάση στην ελεγειακή φιγούρα του Μπεν Μέντελσον, στο ανδροειδές K-2SO που έρχεται να κλέψει δόξα από τους C3-PO, R2D2 και ΒΒ8, στην πολεμική χάρη του Ντονι Γιεν και εκεί λίγο μετά την εμφάνιση του τίτλου (στο 1.56 ακριβώς) κάντε σιωπή για να ακούσετε βαριά την ανάσα του Darth Vader – τη φωνή του οποίου αναλαμβάνει και πάλι ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς σε ένα blast from the past που τερματίζει κάθε έννοια memorabilia.

rogue4

rogue5

rogue7

rogue8

H προγραμματισμένη ημερομηνία εξόδου του «Rogue One: A Star Wars Story» στις αμερικανικές αίθουσες είναι η 18η Δεκεμβρίου του 2016.

Δείτε το νέο τρέιλερ του «Rogue One: A Star Wars Story»:

Πηγή: flix.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%