Διάφορα

12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Flair στο Metropolitan Expo

today14 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

Παρακολουθείστε από κοντά τον 12ο  διαγωνισμό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Cocktail που διοργανώνεται στην 11η HO.RE.CA στο Metropolitan Expo του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, όπου διεξάγεται το 12ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Flair!

Σκοπός του διαγωνισμού είναι η ανακήρυξη του εκπροσώπου της χώρας στην κατηγορία Flair στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IBA στο πλαίσιο της 65ης συνάντησης των χωρών που είναι επίσημα μέλη της, το οποίο θα διεξαχθεί στο Tόκιο της Ιαπωνίας.

Η κατηγορία των κοκτέιλ που επιλέχθηκε είναι Bartenders Choise. Η ημέρα διεξαγωγής είναι η Δευτέρα 15/02/2016 από τις 16:00 έως τις 20:00, στο πλαίσιο του τελικού γύρου.

Στον διαγωνισμό του Flair tending οι διαγωνιζόμενοι θα παρουσιάσουν μία πρωτότυπη συνταγή, η οποία θα αξιολογηθεί τόσο τεχνικά όσο και γευστικά.

Όπως μας είπε ο Παναγιώτης Εργάτης, flair artist και διαγωνιζόμενος, σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή του NGradio «Μαζί το μεσημέρι», «το flair είναι ένα άθλημα πίσω από το μπαρ, ένας τρόπος ζωής και μια κουλτούρα διαφορετική από της άλλες! Το flairbartending είναι μια κουλτούρα όπου ο bartender  πρέπει να χρησιμοποιεί το χορό, τη μουσική, την κίνηση, τη φυσική κατάσταση και τη γνώση του για τα cocktail για να συνθέσει έναθέαμα  πίσω από το μπαρ…»

Όσοι παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό από κοντά είναι σίγουρο ότι θα απολαύσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα!

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%