Διάφορα

Αλκιβιάδης Στεφανής: Ένας άριστος ξανά στην υπηρεσία της Πατρίδας

today9 Ιουλίου, 2019

Background
share close

Έγραφα τότε όταν ο στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής απομακρύνθηκε από την ηγεσία του ΓΕΣ:

«Μια σπάνια προσωπικότητα, ένας χαρισματικός άνθρωπος, ένας πρωτότυπος “στρατιωτικός” γεμάτος αγάπη και όραμα για την Πατρίδα και τον άνθρωπο! Με λαμπερή παιδεία και πολιτισμό! Είχα την χαρά να γνωριστούμε! Ομολογώ ότι με μάγεψε παρά την αντιμιλιταριστική μου κουλτούρα! Τόσο φωτεινός! Δυο χρόνια όργωνε καθημερινά τα σύνορα, κάθε φυλάκιο, εμψυχώνοντας και φροντίζοντας το στρατιωτικό μας δυναμικό, διατηρώντας σε υψηλή ετοιμότητα το στράτευμα, και ταυτόχρονα παρών στις δυσκολίες των ακριτικών περιοχών δίνοντας άμεσες λύσεις! Από αναστυλώσεις μνημείων και άλλα έργα πολιτισμού, επάνδρωση σχολείων με δασκάλους, ιατρική βοήθεια και διάθεση όποιων μέσων διέθετε για τους πολίτες! Μια προσωπικότητα διεθνούς κύρους! Τιμή για την Ελλάδα! Κρίμα! Πολύ κρίμα! Too good to be true να είναι τέτοιοι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας! Μάλλον τους “ξέφυγε”! Λυπάμαι για όσα δεν θα γίνουν! Άφησε εντούτοις το χρυσό του χνάρι… Για όσους θέλουν να δουν! Γιατί ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά! Ωραίος ως Έλληνας! Από την “φυλή” των Αρίστων… Χαίρε Αλκιβιάδη!»

Ορκομωσία υπουργικού συμβουλίου

Σήμερα επανέρχομαι, αυτήν τη φορά για να χαιρετίσω την νέα του θητεία στην Πατρίδα ως υφυπουργού Άμυνας της Ελλάδας. Στους δύσκολους για τα εθνικά μας θέματα καιρούς, είναι τιμή αλλά και μεγάλη ασφάλεια για όλους τους Έλληνες ένα πρόσωπο με την παιδεία, την εμπειρία και το ήθος του κ. Στεφανή σε θέση λήψεως αποφάσεων.

Μια προσωπικότητα του διαμετρήματος του κ. Στεφανή είναι παραπάνω από βέβαιο ότι υπηρετεί με τον βέλτιστο τρόπο την Ελλάδα σε όποιο πόστο βρεθεί! Αποτελεί τιμή για όλους τους Έλληνες, ανεξαρτήτως των πολιτικών τους πεποιθήσεων! Ένας άριστος στην υπηρεσία της Πατρίδας! Ο Ngradio και εγώ προσωπικά του ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία!

Ορκομωσία υπουργικού συμβουλίου

Μαρία Παπαϊωάννου

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%