Διάφορα

Πώς να αλλάξετε γραμματοσειρά στο Whatsapp

today21 Ιουλίου, 2016

Background
share close

Το Whatsapp αποτελεί μια από τις γνωστότερες και δημοφιλέστερες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Από τότε που πέρασε στην ιδιοκτησία του Facebook κάνει μία σειρά από αλλαγές και αναβαθμίσεις για να προσφέρει περισσότερα στους χρήστες της.

Μεταξύ άλλων υπάρχουν και διάφορα κόλπα που μπορεί να κάνει κανείς, άλλα πιο γνωστά και άλλα πιο άγνωστα. Ένα από αυτά αφορά τη γραμματοσειρά που μπορείτε να αλλάξετε ώστε τα μηνύματά σας να έχουν διαφορετική μορφή. Είναι ένα γρήγορος τρόπος να «παίξετε» με τις λέξεις και να στείλετε διαφορετικά μηνύματα.

Η εταιρεία διαχείρισης του Whatsapp λάνσαρε μια νέα γραμματοσειρά, που ονομάζεται FixedSys και ενεργοποιείται εύκολα με την προσθήκη ενός συγκεκριμένου χαρακτήρα πριν και μετά το μήνυμά σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τρεις χαρακτήρες με στο σύμβολο «`» στη συνομιλία σας χωρίς τα εισαγωγικά. Για παράδειγμα μπορείτε να γράψετε «Καλημέρα» και το μήνυμα θα σταλεί με διαφορετική γραμματοσειρά.

whatsapp2

Εφόσον ωστόσο χρησιμοποιείτε ένα iPhone, θα δυσκολευτείτε να βρείτε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα και θα πρέπει να κατεβάσετε ένα νέο πληκτρολόγιο για να το κάνετε καθώς δεν υπάρχει στο προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο του iOS. Οι χρήστες Android συσκευών δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα στο να βρουν τον συγκεκριμένο χαρακτήρα.

whatsapp3

Σιγά-σιγά πάντως το Whatsapp εισάγει νέα χαρακτηριστικά για το στυλ γραψίματος των μηνυμάτων. Ήδη από το Μάρτιο, η εταιρεία κατέστησε δυνατό να γράψει κανείς μηνύματα με έντονους ή πλάγιους χαρακτήρες. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε αστερίσκο πριν και μετά από κάθε λέξη για έντονα γράμματα ή κάτω παύλα πριν και μετά από κάθε λέξη για πλάγια γραφή.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%