Διάφορα

Αποκαλύφθηκε ο τίτλος του νέου «Star Wars»

today23 Ιανουαρίου, 2017

Background
share close

Ο Ράιαν Τζόνσον έλεγε εδώ και καιρό πως ο τίτλος του «Επεισοδίου 8» είναι δεδομένος. Είχε μάλιστα υπονοήσει πως δεν είναι πρωτότυπος και μπορεί να τον έχουμε ήδη «δει» σε κάποια άλλη πλατφόρμα, όπως βιβλίο ή video game. Και σήμερα με σχετική ανάρτηση στο twitter αποκαλύφθηκε πως ο υπότιτλος του όγδοου επεισοδίου της saga είναι «The Last Jedi» (Ο Τελευταίος Τζεντάι). Με αυτό τον τίτλο είχε κυκλοφορήσει το 2013 το μυθιστόρημα των Μάικλ Ριβς και Μάγια Κάθριν Μπόνχοφ (αρχικός τίτλος του βιβλίου ήταν Jedi Dawn), αν και λογικά δεν θα έχει καμία σύνδεση με την ταινία.

Να θυμίσουμε πως το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν φήμες για τα «Tale of the Jedi Temple» και «The Order of the Dark Side», λαμβάνοντας υπόψη τις αναλογίες των τίτλων της κλασικής τριλογίας με τα πρίκουελ, αλλά και τις νέες ταινίες (π.χ. Μία Νέα Ελπίδα / Η Αόρατη Απειλή / Η Δύναμη Ξυπνάει). Ο δυσοίωνος τίτλος του «Τελευταίου Τζεντάι» αντλεί έμπνευση από την σκοτεινή πλευρά της Δύναμης και ακολουθεί το παράδειγμα των «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται» και «Η Επίθεση των Κλώνων»

 

Η συνέχεια του «Η Δύναμη Ξυπνάει» που έσπασε κάθε ρεκόρ εισπράξεων στη Βόρεια Αμερική, ξύπνησε την εφηβική νοσταλγική διάθεση κάθε ενήλικα που είχε ταξιδέψει σε έναν γαλαξία πολύ πολύ μακριά και σύστησε τη Δύναμη σε μία νέα γενιά θεατών, θα επιστρέψει στις οθόνες στις 15 Δεκεμβρίου.

Στο Επεισοδίο 8 η Λόρα Ντερν και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο αποτελούν τις νέες προσθήκες του καστ, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι το πως θα χειριστούν οι δημιουργοί τον πρόσφατο, άδικο χαμό της Κάρι Φίσερ. Η Φίσερ είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίας και αναμένονταν να συνεχίσει στο Επεισόδιο 9. Η Lucasfilm πάντως έχει αρνηθεί πως θα προχωρήσουν στην ψηφιοποίηση της Πριγκίπισσας Λέια.

Υπομονή μέχρι τον Δεκέμβρη και ευχόμαστε η Δύναμη να είναι μαζί με τον…Τελευταίο Τζεντάι!

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%