Διάφορα

Εγχώρια εμβάσματα χωρίς capital controls με Paylink

today21 Ιουλίου, 2015

Background
share close

Ο αποστολέας μπορεί να επισκεφτεί ένα οποιοδήποτε σημείο με το σήμα Paylink – Western Union και να στείλει, πληρώνοντας με μετρητά, έως και €6.000 σε οποιοδήποτε άλλο σημείο Paylink – Western Union στην Ελλάδα.

Η WorldBridge – Ίδρυμα Πληρωμών, Κύριος Αντιπρόσωπος της Western Union στην Ελλάδα, με διακριτικό τίτλο Paylink, ανακοινώνει την άμεση επαναλειτουργία των συναλλαγών για τα εγχώρια εμβάσματα.

Ο αποστολέας μπορεί να επισκεφτεί ένα οποιοδήποτε σημείο με το σήμα Paylink – Western Union και να στείλει, πληρώνοντας με μετρητά, έως και €6.000 σε οποιοδήποτε άλλο σημείο Paylink – Western Union στην Ελλάδα, απλώς και μόνο με την ταυτότητα ή το διαβατήριό του, χωρίς να χρειάζεται τραπεζικός λογαριασμός. Τα μετρητά θα είναι διαθέσιμα στον παραλήπτη σε λίγα μόνο λεπτά, ακόμη και απογεύματα και Σαββατοκύριακα.

Ενδεικτικά σημεία εξυπηρέτησης είναι τα κυριότερα ανταλλακτήρια συναλλάγματος και επιλεγμένα καταστήματα των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος και Μασούτης. Για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, καθώς και για ενημέρωση σχετικά με το πλησιέστερο σημείο εξυπηρέτησης που έχει τα διαθέσιμα μετρητά, χωρίς τις ουρές των τραπεζών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 2109005000 ή στο 8001002020 (από σταθερό χωρίς χρέωση) ή να μπουν στο Paylink.gr.

Εντός λίγων ημερών αναμένεται και η επαναλειτουργία των εισερχόμενων εμβασμάτων από το εξωτερικό, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Οι αγώνες δρόμου στην Αθήνα, ο εφιάλτης της πολύπαθης πόλης

Επανέρχομαι για νιοστή φορά σε ένα θέμα που καίει πολύ και εμένα και όσους επιμένουν να κατοικούν στο κέντρο της Αθήνας, αντί να μετακομίζουν εκτός του κλεινού άστεως. Τι θα γίνει επιτέλους με όλους αυτούς τους αγώνες δρόμου που διοργανώνονται κάθε λίγο και λιγάκι στο κέντρο της Αθήνας εγκλωβίζοντας και ταλαιπωρώντας αφάνταστα τους αγανακτισμένους κατοίκους. ΄Εχω πια χάσει τον έλεγχο με τον αριθμό των αγώνων που πραγματοποιούνται με διάφορες αιτίες […]

today13 Ιουλίου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%