Διάφορα

Ειδικά παντοφλάκια μας προστατεύουν από τα Lego

today18 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Η αλήθεια είναι πως οι κατασκευές με τα πολύχρωμα τουβλάκια lego είναι μια αγαπημένη ασχολία για μικρούς και μεγάλους. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουν κυρίως οι γονείς, από τα σκόρπια τουβλάκια που περίσσεψαν ή δεν χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και κρύβονται στα πιο απίθανα σημεία: ο κίνδυνος να τα πατήσεις, και ο αφόρητος πόνος που αυτό συνεπάγεται!

Για να μας προστατέψει λοιπόν από τα μικρά, ύπουλα δημιουργήματά της, η ίδια η LEGO σε συνεργασία με γαλλική διαφημιστική εταιρία, δημιούργησε ειδικά διαμορφωμένα παντοφλάκια που προστατεύουν τα αθώα πόδια μας από τον μεγάλο αυτό πόνο χωρίς να στερούν στα παιδιά τα αγαπημένα τους παιχνίδια.

lego2

Τα παντοφλάκια της LEGO παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά μέσω Facebook, μαζί με ένα βίντεο που μας δείχνει τον τρόπο κατασκευής τους. Τα κοκκινοκίτρινα LEGO slippers μοιάζουν με κοινές σπιτικές παντόφλες, με τη διαφορά ότι έχουν έναν ειδικά σχεδιασμένο σκληρό πάτο, που θα σας προστατεύσει από τον πόνο σε περίπτωση που πατήσετε πάνω σε κάποιο τουβλάκι.

Η κάθε παντόφλα ταιριάζει και στα δύο πόδια και είναι ανοιχτές στο πίσω μέρος ώστε να μπορείτε να τις φορέσετε άμεσα και εύκολα, για να μη βαδίζετε “ξιπόλητοι στ’ αγκάθια” εάν για οποιονδήποτε λόγο βιάζεστε να σηκωθείτε!

Σύμφωνα με το γαλλικό blog Piwee, μόνο 1,500 ζευγάρια παντόφλες LEGO έχουν κατασκευαστεί και θα δοθούν με τυχαία επιλογή σε λάτρεις των LEGO που θα συμπληρώσουν μια λίστα χριστουγεννιάτικων ευχών στην ιστοσελίδα της LEGO στη Γαλλία.

lego3

Πιθανόν οι σωτήριες (!) αυτές παντόφλες να μην κυκλοφορήσουν σε άλλες χώρες, κάποιοι τυχεροί γάλλοι γονείς πάντως θα σωθούν για πάντα από τον τεράστιο αυτό κίνδυνο.

Πηγή: techtimes.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%