Διάφορα

Ελαιοτεχνία – Συνέδριο εξαγωγές ελαιολάδου

today12 Μαΐου, 2015

Background
share close

Στις 16-17 Μαΐου, στο αθηναϊκό ξενοδοχείο Divani Caravel θα διεξαχθούν δύο εκδηλώσεις που αφορούν στο ελαιόλαδο και τις προοπτικές του στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς επίσης και την βράβευση όσων έχουν καταφέρει την καλύτερη ποιότητα και συσκευασία του. Συγκεκριμένα, “Εξαγωγές ελαιόλαδου, προοπτικές & δυνατότητες 2015” και ο διαγωνισμός “7ο Αριστείον ελαιολάδου 2015”.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου:

“ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, προοπτικές & δυνατότητες 2015, 16-17 Μαΐου, ξενοδοχείο Divani Caravel-Αθήνα. ΚΑΙ ΜΑΖΙ οι διαγωνισμοί: 7ο Αριστείον ελαιολάδου 2015. Στον ίδιο χώρο 2 εκδηλώσεις, 1 ημερομηνία!!!

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε από οικονομικής πλευράς, δημιουργούμε μια εκδήλωση με “τάση φυγής προς τα μπρος”, μια εκδήλωση με πολλές προτάσεις για αύξηση των εξαγωγών, για νέες ιδέες. Το συνέδριο“ Εξαγωγές ελαιολάδου, προοπτικές & δυνατότητες” ήρθε να καλύψει το κενό της ενημέρωσης για αυτόν τον κλάδο και να τονίσει θέματα όπως προετοιμασία εταιρείας και προϊόντος για μια επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα, τιμολόγηση προϊόντος, inco terms διασφάλιση πληρωμής, κατοχύρωση εμπορικού σήματος, μεταφορές εξαγωγικών προϊόντων, προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη & ανταγωνιστική εξαγωγική δραστηριότητα, διαδικαστικά δασμολογικά  Κίνας – Ρωσίας, διαδικαστικά δασμολογικά Αμερικής, ασφάλιση εξαγωγικών κινδύνων, χρηματοδότηση εξαγωγών, η μεσογειακή διατροφή ισχυρό εργαλείο για την προβολή ελληνικού ελαιόλαδου, export branding: κατακτήστε τις διεθνείς αγορές με “όπλο” την εικόνα, πολυπολιτισμικό marketing, συσκευασία του ελαιολάδου ως συντελεστής προώθησης των εξαγωγών, ιδιαίτερες απαιτήσεις εργαστηριακών αναλύσεων ανά εξαγωγικό στόχο, ποιότητα ελαιολάδου κριτήριο για καλύτερες εξαγωγές, κ.ά. http://www.aristionawards.gr/el/sinedrio/

Δηλώστε συμμετοχή για να ενημερωθείτε από ειδικούς με προτάσεις, ιδέες, προοπτικές για την αύξηση των εξαγωγών σας. Το συνέδριο απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία, παραγωγό, τυποποιητή, έμπορο ελαιολάδου. Μέσα από αυτό θα ανοίξει μια καινούργια προοπτική και για τη δική σας εταιρεία. Θα ακούσετε νέες προτάσεις για άμεση εφαρμογή στη δική σας επιχείρηση.
http://www.aristionawards.gr/el/diloste-simmetochi-sto-sinedrio/

ΚΑΙ ΜΑΖΙ οι διαγωνισμοί: 7ο Αριστείον ελαιολάδου 2015
http://www.aristionawards.gr/el/diagonismi/

2 γεγονότα, 1 ημερομηνία, στον ίδιο χώρο!!!

Ο διαγωνισμός 7ο ΑΡΙΣΤΕΙΟΝ 2015 έχει δύο σκέλη.
Το πρώτο σκέλος είναι ο διαγωνισμός ποιότητας εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου (Ισχυρής, Μέτριας και Ελαφράς έντασης Φρουτώδους), το δεύτερο σκέλος είναι για την ανάδειξη της καλύτερης συσκευασίας τυποποιημένου ελαιολάδου (Περιέκτης, Καινοτομία, Συνολική Εικόνα, Ετικέτα).
http://www.aristionawards.gr/el/formes-simmetochis/

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210 7568888 [email protected]

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Μουσική

Δείτε το νέο βίντεο κλιπ της Leona Lewis

Μετά από δύο χρόνια απουσίας από το χώρο της μουσικής, η βρετανίδα τραγουδίστρια Leona Lewis επιστρέφει με ολοκαίνουργιο τραγούδι και βίντεο κλιπ. Το τραγούδι ονομάζεται "Fire Under my Feet", είναι παραγωγής του Toby Gad και πρόκειται για το lead single του πέμπτου κατά σειρά, επερχόμενου άλμπουμ της, που θα έχει τίτλο “I Am” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στα μέσα του φετινού καλοκαιριού. Δείτε το βίντεο κλιπ:

today11 Μαΐου, 2015

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%