Διάφορα

H Marvel ανακοίνωσε 4 νέες σειρές live-action

today11 Δεκεμβρίου, 2020

Background
share close

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Disney στην Ημέρα Επενδυτών του 2020, (“The Walt Disney Company’s 2020 Investor Day”) η Μάρβελ (Marvel) ανακοίνωσε την δημιουργία τεσσάρων νέων live-action σειρών αλλά και μία ολοκαίνουρια ταινία Fantastic Four. Την ανακοίνωση έκανε ο  πρόεδρος της Marvel Studios και creative officer της Marvel Κέβιν Φάιγκι (Kevin Feige).

Secret Invasion
Η νέα σειρά της Marvel θα ενώσει τους Νικ Φιούρι (Nick Fury) και Τάλος (Talos), τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το “Captain Marvel”.
Οι Σάμιουελ Τζάκσον και Μπεν Μέντελσον θα επιστρέψουν στην ενσάρκωση των ρόλων. Πρόκειται για ένα κροσόβερ, το οποίο θα παρουσιάζει το πώς οι Σκραλς (Skrulls) έχουν εισβάλει στην Γη και ζουν ανάμεσά μας εδώ και πολλά χρόνια.

Iron Heart
Η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από την επιστήμονα Riri Williams, η οποία καταφέρνει να φτιάξει μια στολή, ακόμα πιο εξελιγμένη από αυτήν του Tony Stark (Iron Man). Στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε την Dominique Thorne.

Armor Wars

Ο Don Cheadle επιστρέφει στον ρόλο του James Rhodes/War Machine με την νέα σειρά της Marvel, για να σώσει την τεχνολογία του Tony Stark, η οποία έχει πέσει σε λάθος χέρια.

I am Groot

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι groot-3_ezd7.jpg
Ο αγαπημένος μας Groot πάει στην δική του σειρά και ενώνει τις δυνάμεις του με νέους και ασυνήθιστους χαρακτήρες.

Fantastic Four

Οι Reed Richards (Mister Fantastic), Sue Storm (Invisible Woman), Johnny Storm (Human Torch) και Ben Grimm (The Thing) επιστρέφουν με νέα ταινία, της οποίας τα ηνία θα αναλάβει ο Jon Watts (Spider-Man).

The Guardians of the Galaxy
Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι gotg-holiday-dd2c_4yu3-1024x532.jpg
Οι Reed Richards (Mister Fantastic), Sue Storm (Invisible Woman), Johnny Storm (Human Torch) και Ben Grimm (The Thing) επιστρέφουν με νέα ταινία, της οποίας τα ηνία θα αναλάβει ο Jon Watts (Spider-Man).

Πηγή: ign.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%