Διάφορα

Καλλιτέχνες, επιστήμονες και πολιτικοί αξιωματούχοι ενώνονται για το καλό του πλανήτη

today12 Νοεμβρίου, 2015

Background
share close

Καλλιτέχνες, επιστήμονες, πολιτικοί αξιωματούχοι και πολλές  ακόμα προσωπικότητες συμμετέχουν στην εκδήλωση “24 Ώρες Πραγματικότητας και της Γης σε Απευθείας Μετάδοση: ο Κόσμος Παρακολουθεί” (24 Hours of Reality and Live Earth: the World is Watching)”, που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Νοεμβρίου για την κινητοποίηση της παγκόσμιας κοινής γνώμης πριν από την σύνοδο κορυφής του Παρισιού για το κλίμα, με την πρωτοβουλία του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ Αλ Γκορ.

Πρόκειται για μια 24ωρη εκπομπή που θα μεταδοθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου ζωντανά από εδώ και θα περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές δράσεις και συνεισφορές με σκοπό την ευαισθητοποίηση  του κόσμου για την κλιματική αλλαγή.

“Η εκπομπή αυτή έχει στόχο να ασκήσει πιέσεις στους παγκόσμιους ηγέτες να καταλήξουν στην πιο σταθερή συμφωνία για το κλίμα κατά την προσεχή διάσκεψη του ΟΗΕ στο Παρίσι και να ενθαρρύνει τον καθένα μας να αναλάβει δράση στη δική του κοινότητα”, σημειώνουν οι διοργανωτές.

Τη δική τους βοήθεια θα δώσουν και πολλοί καλλιτέχνες, οι οποίοι θα τραγουδήσουν μέσα σε αυτό το 24ωρο. Αυτοί θα είναι οι:

  • ELTON JOHN
  • HOZIER
  • NEIL YOUNG
  • VANCE JOY
  • THIRTY SECONDS TO MARS

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το event από εδώ.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%