Διάφορα

Kαθαρισμός της Β’ Πλαζ Βούλας μαζί με την Τάμτα

today26 Μαΐου, 2017

Background
share close

Σε εθελοντικό καθαρισμό της Β’ Πλαζ Βούλας, πριν παραδοθεί με ελεύθερη πρόσβαση στο κοινό μας καλούν την Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 09.00 πμ, το MEDASSET, ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και η αγαπημένη τραγουδίστρια Τάμτα, πρέσβειρα της εκστρατείας «Υπόσχεσή μας: Καθαρές θάλασσες».

Σκοπός της εκστρατείας του MEDASSET «Υπόσχεσή μας: Καθαρές θάλασσες» είναι η κινητοποίηση όλων μας για την προστασία της θάλασσας και της πολύτιμης ζωής που φιλοξενεί. Η προστασία των ακτών και των παράκτιων οικοσυστημάτων είναι προσωπική υπόθεση, και ήδη χιλιάδες πολίτες, φορείς και επιχειρήσεις έχουν δώσει τη δική τους υπόσχεση στο www.katharesthalasses.gr.

Η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα, πρέσβειρα της εκστρατείας, μάς καλεί να αναλάβουμε δράση:

«Θέλουμε να απολαμβάνουμε καθαρές παραλίες και θάλασσες, χωρίς σκουπίδια και πλαστικά. Δώσε τη δική σου Υπόσχεση και κάνε την πράξη! Έλα στις 28 Μαΐου να υποδεχτούμε μαζί το καλοκαίρι, καθαρίζοντας τη Β’ Πλαζ Βούλας!»

Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κάνει πράξη την υπόσχεσή για καθαρές θάλασσες, καλώντας σε συμμετοχή και παραδίδοντας την παραλία στο κοινό. Ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε σχετικά:

«Είναι υποχρέωση όλων μας να κάνουμε πράξη την υπόσχεση για καθαρές θάλασσες. Αφορά τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και εν γένει την ποιότητα ζωής όλων μας. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να παραδώσουμε στο κοινό καθαρές παραλίες, με πρόσβαση για όλους για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι τη μοναδική ακτογραμμή της πόλης μας. Παράλληλα όμως θεωρούμε σημαντικό να συμβάλουμε στην εκπαίδευση του κοινού σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Για τον λόγο αυτόν επιδιώκουμε τη συνεργασία με οργανισμούς που κατέχουν τη σχετική τεχνογνωσία και τις κατάλληλες υποδομές. Στις 28 Μαΐου λοιπόν όχι μόνο καθαρίζουμε τη Β’ Πλαζ, αλλά κάνουμε ένα σημαντικό βήμα να ενημερώσουμε το κοινό για τη σημασία της προστασίας των παράκτιων οικοσυστημάτων. Ευχαριστούμε τo MEDASSET και την τραγουδίστρια Τάμτα για τη σημαντική τους πρωτοβουλία».

Χρήσιμες πληροφορίες:
• Πότε: Κυριακή 28 Μαίου 2017 – Facebook event
• Ώρα προσέλευσης: 09.00, Ώρα έναρξης: 09.30
• Που: B’ Πλαζ Βούλας
• Πως: Δηλώσεις συμμετοχής έως 26/5 στο http://bit.ly/2qZ76Lf

Η δράση πραγματοποιείται με την αντηλιακή προστασία του Carroten.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διασκέδαση

Stelios & the Strangers from London live @ HolyWood Stage

Ο Στέλιος Τσουκιάς έρχεται από το Λονδίνο μαζί με τους Strangers στην σκηνή του Holywood Stage για να μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα! Μία παρέα 6 μουσικών που γνωρίστηκαν σε μία παμπ του Λονδίνου και ενώθηκαν για να ενισχύσουν την ελληνική μουσική της Βρετανικής πρωτεύουσας, μας μεταφέρουν τον παλμό του Λονδίνου με αγαπημένα ξένα και ελληνικά τραγούδια που θα μας ταξιδέψουν από ρυθμικές μελωδίες από τον swing και ροκ χώρο […]

today26 Μαΐου, 2017

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%