Διασκέδαση

29/11/2013 | Category: Διασκέδαση

Κερδίστε ένα iPhone 5 στον ngradio.gr

Ο Starwalkers ngradio.gr σε συνεργασία με την Western Union κληρώνει ένα iPhone 5!

Κάντε ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον εαυτό σας ή στο πρόσωπο που αγαπάτε, βάζοντας υποψηφιότητα στην κλήρωση που διοργανώνει ο πρώτος τεχνολογικά διαδυκτιακός σταθμός στην Ευρώπη, o ngradio!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή “Έκτακτο Μουσικό Express”, που θα βγει στον αέρα… “εκτάκτως” για να παραδώσει το iPhone 5 στον νικητή της κλήρωσης!

Ο Τάσος Περόγλου, η Βασιλεία Περόγλου, η Άννα Μαρία Νικολαΐδου, η Χαρούλα Νικολαΐδου και η Φαία Στάινερ, η αχτύπητη πεντάδα που είναι γνωστή και από τον RealFm 97,8 , θα πατήσουν το κουμπί για να εμφανιστεί στην οθόνη το όνομα του τυχερού! Μπορεί να είναι και το δικό σου!!!

aggeloi

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις like στη σελίδα του σταθμού στο facebook “Starwalkers New Generation” και να μας στείλεις σε μήνυμα στη σελίδα το ονοματεπώνυμό σου και στοιχεία επικοινωνίας (καλύτερα και κάποιον αριθμό  τηλεφώνου ώστε να επικοινωνήσουμε άμεσα)!

Για περιπτώσεις ακροατών που δεν έχουν facebook, μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο [email protected] με τα παραπάνω στοιχεία!

Καλή σας επιτυχία! 🙂