Διάφορα

«Κολυμπώντας στον ουρανό»! Μια πισίνα που κόβει την ανάσα σε ουρανοξύστη του Τέξας

today17 Αυγούστου, 2018

Background
share close

«Κολυμπώντας στον ουρανό! Αυτή είναι η θέα από το μπαλκόνι του Νότιου Ρετιρέ μας. Διαθέτουμε προς ενοικίαση τέσσερα ρετιρέ». Αυτή είναι η διαφήμιση του Market Square Tower στο Instagram για την «εναέρια» πισίνα-μπαλκόνι ενός από τα ρετιρέ του πύργου στο Χιούστον του Τέξας.

Η αλήθεια είναι ότι, βλέποντας το σχετικό διαφημιστικό βίντεο, η καρδιά σου ανεβαίνει στο στόμα σου. Πανικός. Φαντάζεσαι πόσο θα είναι το νοίκι για αυτό το ρετιρέ και, την ίδια στιγμή, αναρωτιέσαι πόσα θα έπρεπε να σου «τάξουν» για να βγεις στο μπαλκόνι του ρετιρέ σου: να μπεις στην πισίνα για να απολαύσεις τη θέα τη πόλης.

Το μπαλκόνι είναι μια πισίνα, με γυάλινο πάτο και θα πρέπει, κάποια στιγμή, να βγεις στο μπαλκόνι. Άλλωστε, τι νόημα έχει να διαθέτεις μπαλκόνι αν δεν μπορείς να βγεις στο μπαλκόνι σου. Κι όταν έχεις καλεσμένους, να μπορείς να πεις «να περάσουμε στο μπαλκόνι (για καφέ, για ποτό);».

Our favorite view on #TowerTuesday.💦 Curious about life at @marketsquaretower? Call our leasing office for more information. 713.777.7000.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Market Square Tower (@marketsquaretower) στις

Live in the clouds with us at @marketsquaretower. Call our leasing office at 713.777.7000 and discover how you could have one of the last available apartments in this #LuxuryHighRise. #TowerLife

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Market Square Tower (@marketsquaretower) στις

Would you swim in an infinity pool like this? Freaky!!! #downtownhouston #marketsquare #infinitypool #skyrise @infinity_pools

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Forbus (@blackforestmom67) στις

Our favorite view! 🙌 This is the #luxuryliving that you deserve. Call one of our leasing agents today and make this beautiful skyline, your everyday.713.777.7000.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Market Square Tower (@marketsquaretower) στις

Πηγή: iefimerida.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%