Διάφορα

Μια ματιά στο ακριβότερο σαλέ του κόσμου

today15 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Με το αστρονομικό ποσό των 517.700 ευρώ μπορείτε να κάνετε δικό σας αυτό το πολυτελές σαλέ με τα επτά υπνοδωμάτια στο διάσημο γαλλικό θέρετρο Κουρσεβέλ (Courchevel), αλλά μόνο για μία εβδομάδα! Πρόκειται για το La Bergerie, ένα στολίδι στις πλαγιές των ΄Αλπεων, που είναι μάλιστα και το ακριβότερο σαλέ του κόσμου, σύμφωνα με την Telegraph.

Το υπερπολυτελές σαλέ σας προσφέρει επτά υπνοδωμάτια με τα ιδιωτικά τους μπάνια για να έχετε να αλλάζετε κατά την παραμονή σας εκεί. Το ξύλο και η πέτρα κυριαρχεί, ενώ ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι μπορεί να φιλοξενήσει έως δεκαέξι άτομα, λίγα περισσότερα απ’ ό,τι ο αριθμός των υπαλλήλων του ακριβού οικήματος. Υπάρχουν συνολικά εννέα υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων τρεις οικονόμοι, ένας μασέρ και ένας τεχνικός (για οποιαδήποτε βλάβη). Έτσι μέρος των χιλιάδων ευρώ πάνε και στους μισθούς τους, μην ανησυχείτε!

Αν τώρα θέλετε να χαλαρώσετε, υπάρχει αίθουσα κινηματογράφου για να παρακολουθήσετε όλες τις υποψήφιες ταινίες για Όσκαρ. Και φυσικά από το σαλέ δεν θα μπορούσε να λείπει μια πισίνα, καθώς κάθε σαλέ που… σέβεται τον εαυτό του έχει μία εσωτερική. Φυσικά εκτός από πισίνα υπάρχει επίσης ένα τζακούζι, μια σάουνα, ένα χαμάμ, μία ακόμη πισίνα κρύου νερού, δύο αίθουσες μασάζ και ένα γυμναστήριο στο κέντρο ευεξίας.

Και επειδή βρισκόμαστε σε βουνοπλαγιά, το σαλέ διαθέτει μια αίθουσα σκι με όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα χρειαστούν οι λάτρεις των χειμερινών αθλημέτων για την εξόρμησή τους στα χιόνια!

Η πολυτέλεια βρίσκεται ακόμα και στις λεπτομέρειες καθώς στις τραπεζαρίες υπάρχουν μέχρι και τρία διαφορετικά μεγέθη στα ποτήρια κρασιού για τους πιο απαιτητικούς. Σύμφωνα με το αφιέρωμα της βρετανικής Telegraph, το La Bergerie είναι κατά πάσα πιθανότητα το ακριβότερο σαλέ όλων των εποχών και, επειδή είναι μάλλον δύσκολο να το γνωρίσουμε από κοντά, πάμε να κάνουμε μια βόλτα στο εσωτερικό του μέσα από φωτογραφίες…

Μπορείτε παρ’ όλα αυτά να ταξιδέψετε σε κάποιο εξίσου όμορφο μέρος με τη βοήθεια της Aegean Airlines κάνοντας κλικ εδώ.

σαλέ1

σαλέ2

σαλέ3

σαλέ4

σαλέ5

σαλέ6

σαλέ7

σαλέ8

σαλέ9

Πηγή: newsbeast

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%