Διάφορα

Ο ταγματάρχης Γιώργος Μαργαρίτης συμμετέχει στον διεθνή διαγωνισμό σωματικής διάπλασης “IFBB International Diamond Cup Malta & Elite Pro 2019”

today14 Απριλίου, 2019

Background
share close

Το τριήμερο 19-21 Απριλίου διοργανώνεται στη Μάλτα ο διεθνής διαγωνισμός σωματικής διάπλασης (Body Building) “IFBB International Diamond Cup Malta & Elite Pro 2019”.

Στο διαγωνισμό αναμένεται να συμμετάσχουν τριακόσιοι αθλητές από όλο τον κόσμο. Κορυφαίοι στο είδος τους, θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να διεκδικήσουν μία θέση στο βάθρο των νικητών και να τιμήσουν τη χώρα τους.

Ανάμεσα στους αθλητές που απαρτίζουν την ελληνική ομάδα, είναι ο ταγματάρχης τεθωρακισμένων του Ελληνικού Στρατού Γιώργος Μαργαρίτης.

Οικογενειάρχης, υποδειγματικός και βραβευμένος αθλητής Σωματικής Διάπλασης που αποτελεί παράδειγμα τόσο για τον ελληνικό στρατό όσο και για τα νέα παιδιά της χώρας του αλλά και κάθε χώρας.

Ο Ngradio το μεγαλύτερο Web radio – TV με έντεκα παγκόσμια βραβεία, στηρίζει και υποστηρίζει αυτό τον υπέροχο αθλητή που μας κάνει υπερήφανους.

Του χαρίζουμε το σεβασμό, την αγάπη και την εκτίμησή μας και τον περιμένουμε όλοι μαζί να γυρίσει χρυσός από τον διεθνή διαγωνισμό που διεξάγεται στη Μάλτα.

Γιατί αυτός ο ταγματάρχης αποτελεί πρότυπο για κάθε νέο που θέλει να ασχοληθεί και ιδιαίτερα με τη Σωματική Διάπλαση (Body Building), ένα άθλημα που πιστεύουμε ακράδαντα ότι θα πρέπει να ενταχθεί στα αθλήματα των Ολυμπιακών αγώνων.

Καλή επιτυχία από την καρδιά μας, κ. Ταγματάρχα.

Είναι τιμή για τις ένοπλες δυνάμεις, για κάθε οικογενειάρχη και για κάθε πολίτη η υπέροχη προσπάθειά σας, γιατί, όπως έλεγαν οι πρόγονοί μας, «το θέλειν εστί και δύνασθαι».

Ας θυμηθούμε αυτό το στιγμιότυπο

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%