Διάφορα

Οι πιο περιζήτητες δουλειές στον κόσμο

today29 Οκτωβρίου, 2015

Background
share close

Πετύχατε στο πανεπιστήμιο, πήρατε το πτυχίο και τώρα ετοιμάζεστε για τη δουλειά των ονείρων σας. Αν δεν έχετε ωστόσο αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι αυτή, ρίξτε μια ματιά στις πιο περιζήτητες δουλειές του κόσμου, και…εμπνευστείτε…

 

AAaGew4.img

ΥΔΡΟΛΟΓΟΣ

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης όσον αφορά το νερό πολλά: πλημμύρες, ξηρασίας κ.ο.κ. Δουλειά του υδρολόγου είναι να επθεωρεί την ποιότητα, τη διανομή και τη χρήση του νερού, με αποτέλεσμα να έχει ενεργό και αποφασιστικό ρόλο στη χρήση και τη φύλαξή του. Άτομα με τη συγκεκριμένη ειδικότητα μπορούν να απασχοληθούν τόσο στον δημόσιο όσο και τον ιδιωτικό τομέα.

AAaG6G8.img

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

Ο χρόνος είναι χρήμα και κάθε λεπτό μετράει. Από το σχεδιασμό της ατζέντας, στη διοργάνωση εκδηλώσεων και επισήμων γευμάτων, ο συγκεκριμένος επαγγλεματίας πρέπει να διαθέτει σημαντικές οργανωτικές ικανότητες και ψυχραιμία. Αν αντλείτε ικανοποίηση βοηθώντας τους άλλους να κάνουν καλά τη δουλειά τους, τότε ίσως αυτό να είναι το κατάλληλο επάγγελμα για εσάς.

AAaGmnY.img

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Το λιανεμπόριο είναι σήμερα ότι ήταν το IT τη δεκαετία του ’90. Με τον συγκεκριμένο κλάδο να εξαπλωνεται σε νέες αγορές, οι ανάγκες για τους συγκεκριμένους μάνατζερ αυξάνονται. Αν θέλετε να ρυθμίζετε το πώς τα προϊόντα διανέμονται και πωλούνται σε επίπεδο στρατηγικού σχεδιασμού, τότε το συγκεκριμένο επάγγελμα είναι για εσάς.

AAaG6G5.img

ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΙΓΝΙΩΝ

Οι μάνατζερ παιχνιδιών είναι τα μάτια και τα αυτιά των καζίνων. Ρόλος τους είναι να εντοπίζουν τις απάτες και να εξηγούν τους κανόνες στους καινούργιους. Για το συγκεκριμένο επάγγελμα το πεδίο των δυνατοτήτων είναι ευρύ: μάνατζμεντ, γνωριμίες και δημόσιες σχέσεις με πελάτες.

AAaGbT2.img

ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ

Καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι προσπαθούν να ζήσουν στο ίδιο μέρος, η δουλειά του πολεοδόμου εξελίσσεται σε αναπόσπαστο κομμάτι της πραγματικότητας. Αυτό που χρειάζεστε είναι πτυχίο αρχιτεκτονικής.

AAaGmoj.img

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευρύ επάγγελμα που περιλαμβάνει τη δημιουργία ταινιών, το σχεδιασμό γραφικών, αλλά και τη δημιουργική τεχνολογία. Καιρός να εκμεταλλευτείτε εμπορικά την καλλιτεχνική πλευρά σας.

AAaG6G3.img

ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ

Δικαίωμα στην ομορφιά για όλους και όχι μόνο για τους πλούσιους και διάσημους: ο αισθητικός είναι αυτός που προσφέρει θεραπείες δέρματος και μαλλιών στους πελάτες- ασθενείς του. Για την άσκηση του εν λόγω επαγγέλματος απαιτείται η ολοκλήρωση προγράμματος σχετικών σπουδών.

AAaGhfM.img

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ

Μία από τις καλύτερες δουλειές στη λίστα σας: ένας προσωπικός αγοραστής έχει τη δυνατότητα να ψωνίζει χωρίς να χαλάει…δεκάρα. Μπορείτε να δουλέψετε εκ μέρους ενός καταστήματος ή ενός πελάτη. Όπως και νά ‘χει στο συγκεκριμένο επάγγελμα θα έχετε τη δυνατότητα να οικοδομήσετε σχέσεις τόσο με πελάτες όσο και με εμπόρους.

AAaTCxi.img

ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΣ Video game

Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που πληρώνονται για να παίζουν video games. Για πολλούς αποτελεί ενδεχομένως την ιδανική δουλειά. Ωστόσο μην ξεγελιέστε: οι απαιτήσεις είναι πολύ περισσότερες από το να παίζει απλώς κανείς παιχνίδια όλη τη μέρα.

AAaTGKd.img

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

Οι μαθηματικοί διαθέτουν ευρύ πεδίο απασχόλησης. Μπορείτε να διδάξετε, να ασχοληθείτε με τη λογιστική ή ακόμα και με την καθαρή έρευνα σχεδόν σε κάθε τομέα των θετικών επιστημών.

AAaTES9.img

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ

Το γράψιμο είναι τέχνη και, όσον αφορά το γράψιμο τεχνικών κειμένων, είναι επίσης και επιστήμη. Οι συγγραφείς τεχνικών κειμένων “μεταφράζουν” τα περίπλοκα επιστημονικά κείμενα σε απλή, καθημερινή γλώσσα, από εγχειρίδια οδηγιών έως δελτία τύπου. Η συγκεκριμένη δουλειά απαιτεί τεχνικές γνώσεις, αλλά η ικανοποίηση και οι αποδοχές είναι υψηλές.

AAaTQbJ.img

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ

Εκτός από τις τάξεις και τα συμβατικά μαθήματα, ένας εκπαιδευτικός δεξιοτήτων σας βοηθάει να μάθετε κάτι καινούργιο που θα εμπλουτίσει τη ζωή σας: από το πλέξιμο έως… τη συμπλήρωση φορολογικών δηλώσεων.

Πηγή: msn.com

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%