Διάφορα

Πως να διακοσμήσετε τον χώρο γύρω από την τηλεόραση

today19 Φεβρουαρίου, 2021

Background
share close

Μια τηλεόραση είναι για κάποιους ανθρώπους απαραίτητη είτε για βραδιές ταινιών, είτε για να παρακολουθούν αγαπημένες εκπομπές, είτε για να σερφάρουν στο διαδίκτυο και να κάνουν την διαχείριση των social media.

Ωστόσο, οι τηλεοράσεις δεν είναι πάντα τα πιο εύκολα πράγματα για να διακοσμήσετε, ειδικά αν είναι μεγάλες, καθώς η τοποθέτηση στον τοίχο δεν είναι πάντα μια επιλογή, ειδικά αν ενοικιάζετε. Ακόμα κι αν μπορείτε να κρεμάσετε την τηλεόρασή σας, το να καταλάβετε το σωστό ύψος μπορεί να είναι μια πρόκληση.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες για το πως να διακοσμήσετε τον χώρο γύρω από την τηλεόραση και ίσως να εμπνευστείτε για να μάθετε επιτέλους πώς να το κάνετε και να σας αρέσει το αποτέλεσμα.

Μια πλωτή κονσόλα τηλεόρασης

Πλέον σε όλα σχεδόν τα σπίτια η τηλεόραση είναι επιτοίχια μέσω μιας κονσόλας τοποθετημένη στον τοίχο,  χωρίς κανένα πόδι ή βάση να αγγίζει το πάτωμα. Πρόκειται για έναν από τους σύγχρονους σχεδιασμούς, ο οποίος ανοίγει το δάπεδο και δίνει στο σύνολο μια καθαρή εμφάνιση. Συνήθως υπάρχουν ράφια σε διάταξη με κρυφή καλωδίωση.

Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε σε μια αιωρούμενη μονάδα με μοτίβο ξύλου, η οποία διαθέτει ανοιχτά ράφια ή ντουλάπια, αυτό εξαρτάται από την δική σας προτίμηση. Αν σας αρέσει αυτό το στυλ, τότε ένας ξυλουργός στην Αθήνα, μπορεί να σας φτιάξει μια τέτοια κατασκευή, όπως ακριβώς επιθυμείτε αλλά και σε μια συμφέρουσα τιμή.

Δημιουργήστε μια συλλογή φωτογραφιών

Σκεφτείτε έναν ασπρόμαυρο φωτογραφικό τοίχο γύρω από την τηλεόραση. Αυτή η διακοσμητική πρόταση δημιουργεί έναν ήρεμο χώρο, αλλά προσθέτει οπτικό ενδιαφέρον όταν η τηλεόραση δεν είναι σε λειτουργία. Εάν ψάχνετε έναν έξυπνο τρόπο για να δείξετε τις αγαπημένες οικογενειακές σας φωτογραφίες, αυτή μπορεί να είναι η σωστή λύση για εσάς.

Επιλέξτε ένα γαλήνιο φόντο

Σε αυτό το σημείο, να πούμε ότι πριν πάρετε την απόφαση να κρεμάσετε την τηλεόραση στον τοίχο, εξετάστε τυχόν μια επισκευή τηλεοράσεων, για να μην χρειαστεί να την αφαιρέσετε από τον τοίχο, μια χρονοβόρα διαδικασία. Υπάρχουν αρκετά μοντέλα τηλεοράσεων, για όσους θέλουν να μετατρέψουν την τηλεόρασή σε έργο τέχνης. Απλώς επιλέξτε ένα φόντο ή ένα έργο τέχνης από τις επιλογές σας. Έπειτα τοποθετήστε την σε ένα μονόχρωμο τοίχο.

Αφήστε τα αξεσουάρ να λάμψουν

Η τοποθέτηση μιας τηλεόρασης πάνω σε απλό λευκό φόντο σίγουρα δεν είναι βαρετή όταν εμπλέκονται άλλα αξεσουάρ ώς διακοσμητικά στοιχεία. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε την επιφάνεια ακριβώς κάτω από την τηλεόραση για μερικά αντικείμενα. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει πράγματα που ταιριάζουν κάτω από την οθόνη – ή στις πλευρές της – ώστε να μην εμποδίζετε την προβολή.

Αγκαλιάστε την μίνιμαλ πλευρά σας

Προτιμάτε μια μινιμαλιστική εμφάνιση; Τότε κρατήστε τον τοίχο πίσω από την τηλεόρασή καθαρό και απλό. Ίσως μπλε και άσπρες πινελιές στην κονσόλα πολυμέσων να δημιουργήσουν ένα χρωματικό σχέδιο στο καθιστικό χωρίς να κατακλύζουν το χώρο.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%