Διάφορα

Συγκινητική Άλκηστις Πρωτοψάλτη πάνω σε φορτηγό τραγουδάει σε όλη την Αθήνα.

today25 Απριλίου, 2020

Background
share close

“Αφού δεν μπορεί να έρθει ο κόσμος σ’εμένα, βρήκα τον τρόπο να πάω εγώ σ’αυτόν” ήταν τα λόγια της Άλκηστις Πρωτοψάλτη. Η ιδέα ήταν να ανέβει σε ένα φορτηγό μαζί με τους μουσικούς της και να κάνουν μαζί το γύρω της Αθήνας τραγουδώντας.

Ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης με τους ανθρώπους της Τεχνόπολις ανταποκρίθηκαν αμέσως στην ιδέα , η οποία πραγματοποιήθηκε αμέσως.

Το φορτηγό πέρασε και έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου ο πρωθυπουργός κατέβηκε για να χαιρετήσει την τραγουδίστρια.

«Η αλήθεια είναι ότι Μένουμε Σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι. Και αυτό που θέλουμε να κάνουμε σήμερα είναι να γεμίσει η Αθήνα με μουσική, με χαρά, με ενθουσιασμό, με κέφι», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Η συγκλονιστική Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τους μουσικούς της, πάνω σε ένα φορτηγό, πέρασε μπροστά από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού και τραγούδησε το κομμάτι η “Σωτηρία της ψυχής”. Επίσης πέρασε και έξω από το νοσοκομείο “Σωτηρία”.

Ο NGradio έλαβε δεκάδες μηνύματα για την κίνηση αυτή μιας και πριν λίγες μέρες η Άλκηστις είχε βγει στον αέρα της εκπομπής Έκτακτο Μουσικό Εξπρές με αφορμή το συγκινητικό βίντεο που είχε φτιάξει το Πρώτο Θέμα με το τραγούδι της “Το Χειροκρότημα” αλλά και για να ευχηθεί στον κόσμο Χρόνια Πολλά για το Πάσχα.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%