Διάφορα

Spider – Man: No way Home: Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

today18 Νοεμβρίου, 2021

Background
share close

Sony και Disney δημοσιοποίησαν το νέο επίσημα για το πολυαναμενόμενο Spider-Man: No Way Home, το τρίτο κατά σειρά κεφάλαιο της ιστορίας του Peter Parker στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel (MCU).

Το trailer αποκαλύπτει τις δυσκολίες που περνά ο Spider-Man (Tom Holland) μετά την αποκάλυψη της αληθινής του ταυτότητας στα μέσα ενημέρωσης (σ.σ.: ευγενική χορηγία του Mysterio, το είδαμε να συμβαίνει στην προηγούμενη ταινία “Spider-Man: Far From Home”) και έτσι ο αραχνοκέφαλος αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Doctor Strange (Benedict Cumberbatch).

Ο υπερήρωας – μάγος κάνει ένα ξόρκι, το οποίο στοχεύει να αναιρέσει την αποκάλυψη του ονόματος του Spider-Man και να τη σβήσει από τη συλλογική μνήμη, ωστόσο όπως φαίνεται, κάτι πάει στραβά και με τη μαγεία του ανοίγει κατά λάθος το Multiverse.

Ως αποτέλεσμα διάσημοι κακοί από τις προηγούμενες ταινίες Spider-Man ξεπηδούν στη Νέα Υόρκη του MCU (και την οθόνη μας) και συγκεκριμένα ο Green Goblin του Γούιλεμ Νταφόε, ο Dr. Octavius του ΆΛφρεντ Μολίνα, ο Electro του Τζέιμι Φοξ, ο Lizard του Ρις Ίφανς και ο Sandman του Τόμας Χέιντεν Τσερτς.

Η ομάδα αυτή των κακών στα κόμικ είναι γνωστή ως Sinister Six, επομένως μένει ακόμα μια θέση που πιθανότατα θα καλύψει ο Venom του Τομ Χάρντι (Ακολουθεί Spoiler: Αν και δεν εμφανίζεται στο τρέιλερ η συμμετοχή του Χάρντι στο MCU επιβεβαιώθηκε στην τελευταία ταινία Venom: Let there be Carnage).

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%