Διάφορα

Straycare.gr: Ημέρα Υιοθεσίας 2016

today1 Μαρτίου, 2016

Background
share close

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

DOGS FURRY TAIL (πλησίον του μετρό ΣυγγρούΦιξ)

Βεΐκου 99, Κουκάκι – Αθήνα

Η Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα σας προσκαλεί στην ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ 2016 της ομάδας μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο DOGS FURRY TAIL την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016.

Η Ημέρα Υιοθεσίας θα διαρκέσει από τις 11.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα και θα έχετε τη δυνατότητα με την παρουσία σας, να προσθέσετε ένα λιθαράκι στο δύσκολο έργο μας.

Θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα αγαπημένα μοναδικά προϊόντα που όλοι αγαπήσατε! Είναι μια ευκαιρία να συμβάλετε στην προσπάθειά μας για την φροντίδα και περίθαλψη των αδέσποτων ζώων που έχουν την ανάγκη μας, επιλέγοντας δωράκια τόσο για τους πιστούς σας τετράποδους φίλους, όσο για τα παιδάκια, τους συγγενείς και τους φίλους σας!

Τι είναι η ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ όμως ;

Η ΗΜΕΡΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ είναι η τέλεια ευκαιρία να γνωρίσετε τόσο τους εθελοντές της ομάδα μας, όσο και πολλά από τα ζώα που φροντίζουμε!

Κατά την διάρκεια της Ημέρας Υιοθεσίας θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τον καφέ σας συνοδευόμενο από τα υπέροχα αλμυρά σνακ και γλυκίσματα που θα φτιάξουν με μεράκι και αγάπη οι εθελοντές μας, αλλά και να γνωρίσετε μερικούς από τους τετράποδους φίλους μας που αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια. Ίσως δυο μάτια και μια κουνιστή ουρά να σας κλέψουν την καρδιά και γίνουν μέλος της δική σας!

Σκοπός και στόχος της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα, είναι η προαγωγή της φιλοζωικής ευαισθησίας, την οποία σας καλούμε να την υποστηρίξετε με την παρουσία σας στην Ημέρα Υιοθεσίας. Με αυτόν τον τρόπο, θα βοηθήσετε να συνεισφέρουμε όλοι μαζί, στην αλλαγή της νοοτροπίας και της παιδείας του σύγχρονου ανθρώπου και κυρίως των νέων ανθρώπων και των παιδιών, με μοναδικό σκοπό την προστασία οποιουδήποτε πλάσματος βρίσκεται σε ανάγκη.

Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, τόσο εμείς, όσο και οι τετράποδοι φίλοι μας, υποστηρίζοντας αυτήν την ενέργειά μας! Με οδηγό τη ζεστασιά της καρδιά σας, ελάτε κοντά μας και όλοι εμείς θα σας περιμένουμε κουνώντας τις ουρίτσες μας!

Λίγα λόγια για την Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, οι οποίοι αγαπούν τα ζώα και θέλουν να τους προσφέρουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής και με τις ενέργειές τους έχουν ως βασική επιδίωξη να συμβάλλουν στην αλλαγή της νοοτροπίας του κόσμου.

Η ομάδα απαρτίζεται αποκλειστικά από εθελοντές και αναλαμβάνει περιστατικά αδέσποτων και κακοποιημένων ζώων, που χρήζουν περίθαλψης και ιατροφαρμακευτικής αγωγής, από ολόκληρη την Ελλάδα. Οι εθελοντές της ομάδας, με τη βοήθεια εξειδικευμένων ανθρώπων που στηρίζουν το έργο τους, αποκτούν ειδίκευση σε θέματα εκπαίδευσης, παροχής πρώτων βοηθειών και τελικά στην επιτυχή ολοκλήρωση των “υιοθεσιών” των αδέσποτων ζώων.

H Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα είναι ένα εγκεκριμένο, μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ενισχύεται οικονομικά αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών μας και χορηγίες.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

DOGS FURRY TAIL

Βεΐκου 99, Κουκάκι – Αθήνα (πλησίον του μετρό Συγγρού-Φιξ)

Πληροφορίες:

DOGS FURRY TAIL      213-2356472

STRAYCARE.GR           697-9522511

697-6134815

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%