Διάφορα

Μια ταινία από ελληνικά χέρια βραβεύεται στο Festival international du film d’animation d’Annecy

today20 Ιουνίου, 2017

Background
share close

Μια ταινία από ελληνικά χέρια κερδίζει το Βραβείο Κοινού στο Festival international du film d’animation d’Annecy!

 

Στο Κορωπί, καρέ καρέ “ζωντάνεψε” ο Vincent Willem van Gogh  μέσα από μία υπέροχη animation ταινία, ζωγραφισμένη στο χέρι. Όχι μόνο 1 στα 3 καρέ είναι ζωγραφισμένο από ελληνικά χέρια, αλλά η  Ελλάδα είναι παρούσα και μέσω της εταιρείας παραγωγής StudioBauhaus του Κωνσταντίνου Βασίλαρου,  ενώ η ταινία, που είναι πολωνο-βρεταννική σύμπραξη υποστηρίχθηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα MEDIA Creative Europe.

Το Loving Vincent είναι η πρώτη ταινία στον κόσμο με κάθε σκηνή ζωγραφισμένη με λαδομπογιά σε καμβά, ακολουθώντας την τεχνοτροπία του καλλιτέχνη.

Ανακαλύψτε τη:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Διάφορα

Ταινία από ελληνικά χέρια βραβεύτηκε στο Festival international du film d’animation d’Annecy

Μια ταινία από ελληνικά χέρια κερδίζει το Βραβείο Κοινού στο Festival international du film d'animation d'Annecy! Στο Κορωπί, καρέ καρέ ο Vincent Willem van Gogh "ζωντάνεψε" μέσα από μία υπέροχη animation ταινία, ζωγραφισμένη στο χέρι. Όχι μόνο 1 στα 3 καρέ είναι ζωγραφισμένο από ελληνικά χέρια! Η Ελλάδα είναι παρούσα και μέσω της εταιρείας παραγωγής StudioBauhaus του Κωνσταντίνου Βασίλαρου,  ενώ η ταινία, που είναι πολωνο-βρεταννική σύμπραξη υποστηρίχθηκε από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα MEDIA Creative Europe. Το Loving Vincent είναι η πρώτη […]

today20 Ιουνίου, 2017

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%