Διάφορα

04/8/2017 | Category: Διάφορα

Κινηματογραφική ταινία υπόσχεται στους θεατές να κοιμηθούν!

Οι κινηματογραφιστές προσπαθούν συνήθως να κάνουν τις παραγωγές τους όσο το δυνατόν πιο διασκεδαστικές και συναρπαστικές, αλλά οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το “Baa Baa Land”, μια επική οκτάωρη ταινία προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο, αποφάσισαν να κάνουν ακριβώς το αντίθετο. Χωρίς διάλογο, καμία πλοκή και κανέναν ηθοποιό, απλώς με τη συμμετοχή πολλών προβάτων σχεδιάστηκε για να νανουρίσει τους θεατές!

Παραγωγός εταιρεία είναι η Calm, η οποία κατασκευάζει προϊόντα διαλογισμού, ενώ το “Baa Baa Land” διαφημίζεται ως “η αποτελεσματικότερη θεραπεία της αϋπνίας, πολύ καλύτερη από ένα υπνωτικό χάπι”. Σκηνοθετήθηκε στο Έσεξ της Αγγλίας και οι θεατές θα δουν τη χαλαρή κίνηση των προβάτων… διάρκειας 8 ωρών!

Ο παραγωγός Peter Freedman δήλωσε: “Σε έναν κόσμο συνεχούς άγχους και υπερφόρτωσης πληροφοριών, με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα κρούσματα αϋπνίας στον δυτικό κόσμο, έρχεται τελικά η ώρα να ηρεμήσουμε το μυαλό και την ψυχή μας παρακολουθώντας τα πρόβατα. Αντί λοιπόν να μετράμε πρόβατα για να κοιμηθούμε, τώρα μπορούμε να τα απολαύσουμε στην οθόνη…

Πηγή: perierga.gr