Διάφορα

Οι Χιου Τζάκμαν και Πάτρικ Στιούαρτ στις πρώτες φωτογραφίες του «Wolverine 3»

today13 Ιουνίου, 2016

Background
share close

Το «Wolverine 3» βρίσκεται ακόμα σε στάδιο παραγωγής και το Just Jared κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες του Χιου Τζάκμαν με τον Πάτρικ Στιούαρτ (Καθηγητής Ξαβιέ). Συνεχίζοντας το buzz που δημιούργησε το φετινό «Deadpool», στο ακατάλληλο για ανηλίκους και ατιτλοφόρητο (ακόμα) σίκουελ του μεταλλαγμένου ήρωα, θα συμπρωταγωνιστούν ο Μπόιντ Χόλμπρουκ («Narkos»), Στίβεν Μέρτσαντ («Extras»),  Ρίτσαρντ Γκραντ («Δράκουλας») και Ελίζαμπεθ Ροντρίγκεζ («Οι Σκληροί του Μαϊάμι»).

Το «X-Men» ήταν ουσιαστικά η πρώτη μεγάλη ταινία, η οποία ανέδειξε τον Αυστραλό Χιου Τζάκμαν, καθώς πριν μετρούσε στο ενεργητικό του μοναχα δυο μεγάλου μήκους ταινίες και τρεις τηλεοπτικές σειρές, σε βοηθητικούς δεύτερους ρόλους.

Ο Μπράιαν Σίνγκερ τον εμπιστεύτηκε και του έδωσε το 2000 τον αβανταδόρικο ρόλο του Wolverine στην πρώτη ταινία που εγκαινίασε την κινηματογραφική μυθολογία των X-Men, μία τριλογία που ολοκληρώθηκε το 2006 με τον Τζακμαν να απολαμβάνει ευμενών κριτικών για την εμφάνισή του ως άνθρωπος-λύκος.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι αυτή θα είναι «η τελευταία φορά» που θα φορέσει τις λεπίδες στα χέρια του, αν και σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως «θα παίζει αυτόν τον ήρωα μέχρι να πεθάνει». Να τον πιστέψουμε;

Η νέα ταινία Wolverine αναμένεται στις 3 Μαρτίου 2017.

 

Πηγή: cinemag.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%