NG Συνεντεύξεις

Ο Vassilikos παρουσιάζει τον νέο του δίσκο Amazing Gray | Συνέντευξη-Video

today10 Μαΐου, 2019

Background
share close

Την Πέμπτη 9/5 ο Vassilikos ήρθε στο στούντιο του NGradio και την εκπομπή Έντεκα Με Μία της Χαρούλας Νικολαΐδου και παρουσίασε τον νέο του δίσκο Amazing Gray.

Η ουσιαστική ενασχόληση του Vassilikou με την εναλλακτική ιατρική (βελονισμός) στο Λονδίνο όπου και ζει τα τελευταία εννιά χρόνια και η αποστασιοποίησή του από τα μουσικά πράγματα για μεγάλο χρονικό διάστημα, φαίνεται πως λειτούργησαν σαν κάθαρση μέσα του και έτσι, επέστρεψε με ένα άλμπουμ γεμάτο ειλικρίνεια και μουσικότητα, άξιο της ποιότητας στην οποία μας έχει μάθει από την αρχή της καριέρας του.

Η συνέντευξη που ακολουθεί είναι σημαντική ως προς τα στοιχεία που δίνει και εξηγεί ο Vassilikos για τα τραγούδια που αναλύονται κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη που κράτησε για το τέλος ο Vassilikos και εκτός αέρα, ήταν η αποκάλυψη της βαθιάς του αγάπη για τη φωνή της Μαρινέλλας, την οποία και μελέτησε μόνος του και ουσιαστικά τον έκανε τον τραγουδιστή που έχουμε αγαπήσει. Με την άδειά του, παραπέμπουμε αυτή την πληροφορία, η οποία δεν χρειάζεται ανάλυση για το πόσο σημαντική είναι.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%