Στέλιος Νικολαΐδης

ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ…

today31 Ιουλίου, 2022

Background
share close

Όλα τα Όντα του Φωτός και της αγάπης είναι ο κατ’ εξοχήν, ο κύριος στόχος των σκοτεινών δυνάμεων! Αν και το σκότος αλληλοσπαράσσεται, τα Φωτεινά Όντα ειδικά αυτής της διάστασης, σε αυτό τον Πλανήτη, αποτελούν την καθαρότερη ενεργειακή τροφή για αυτό .

Αμετανόητα χαμηλών δονήσεων όντα παρακολουθούν από τις σκιές της 4ης διάστασης τα θηράματά τους και προβάλουν δυσκολίες και αποστέλλουν αρνητικές σκεπτομορφές έτσι ώστε όχι μόνο να απορροφήσουν την αρνητική αντίδραση ή το αποτέλεσμα των πράξεών τους αλλά επιπλέον για να δηλητηριάσουν την σκέψη, να μπλοκάρουν την διαίσθηση, να αποπροσανατολίσουν των πορεία των Όντων του Φωτός και συνεπώς το αποτέλεσμα των ενεργειών τους, καταστρέφοντας πολλές φορές την εδώ Αποστολή τους.

Οι περισσότεροι συνάνθρωποί μας είναι Φωτεινά Όντα σε πλήρη λήθη και χαμηλή συνειδητότητα, υπό αρνητική καθοδήγηση και προγραμματισμό. Οι μολυσμένες ενέργειες που διαχέουν αποτελούν την βασική τροφή των σκοτεινών δυνάμεων.

Όσο καθαρότερο ενεργειακά είναι ένα Ον τόσο καθαρότερη είναι και η τροφή που απολαμβάνουν οι Σκιές, οι σκοτεινές υπάρξεις, όταν το αποσυντονίζουν ή το καταλαμβάνουν με κάποιο τρόπο.

Η πλανητική συλλογή της αρνητικής ενέργειας καθημερινά συλλέγεται από ένα αχανές δίκτυο που περικλείει αυτήν την Σφαίρα και συνήθως η εργασία της αποστολής αρνητικών σκεπτομορφών και ακραίων δυσκολιών έχει ανατεθεί σε ερπετοειδείς πράκτορες/στρατιώτες οι οποίοι λειτουργούν μέσα από ένα σύστημα παρακολούθησης σαν κβαντικοί χάκερς.

Όλη η διαδικασία αποτελεί μίξη υπερτεχνολογίας και μαύρης μαγείας (συνειδητής, αρνητικής χρήσης των ενεργειών και των στοιχείων μέσα από πρωτόκολλα).

Δεχόμαστε άπαντες, μικρές ή μέγιστες ενεργειακές επιθέσεις διαρκώς, διότι διαφορετικά το Σκοτάδι δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τα ενεργειακά αποτελέσματα αυτών επιθέσεων, καθώς έχει επιλέξει την εμπειρία της ύπαρξης αποκομμένης από το Ζωογόνο Φως της Ανώτατης, Δημιουργικής, Άναρχης Πηγής όλων όσων υπάρχουν.

Υπάρχουν γύρω μας παντού συνάνθρωποι μας ιδιαίτερα μολυσμένοι, έως και κατειλημμένοι από «δαιμονικές» οντότητες οι οποίοι στην πλειοψηφία τους δεν γνωρίζουν ότι λειτουργούν εκ μέρους του σκότους.

Οι Μαύροι, σκοτεινοί δάσκαλοι, μέντορες ή θεραπευτές είναι σχετικά εύκολο να αποκαλυφθούν στο Φως καθώς οι τρόποι τους -αν και κεκαλυμμένοι- είναι ξεκάθαροι τελικά.

Αυτοί που είναι οι πιο επικίνδυνοι, είναι όλοι όσοι λειτουργούν με γνώμονα το Φως αλλά είναι δηλητηριασμένοι πλήρως από το Σκοτάδι και υποσυνείδητα εκφράζουν τους τρόπους των Σκιών.

Οι Γκρίζοι, δάσκαλοι και θεραπευτές, είναι εν αγνοία τους  υποχείριες μαριονέτες των «καλικάντζαρων», των Σκιών, και επηρεάζουν τις συνειδήσεις αλλά και τις ενέργειες των γύρω τους, πολλές φορές με καταστρεπτικά αποτελέσματα.

Μέσα από όλο αυτό το χάος της υποκρισίας και της αρνητικής επιρροής, ο «απλός» Άνθρωπος έχει μοναδικό του καταφύγιο την ίδια του την ύπαρξη, μόνο όμως όταν αυτή συνδέεται απόλυτα με τον ΧΡΙΣΤΟ-Εαυτό του, ο οποίος είναι ανώτερη διαστασιακά και συνειδησιακά Έκφραση.

Αν θέλουμε να εξελιχθούμε προς την πορεία των Ανώτερων ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ Διαστάσεων χρειάζεται να είμαστε αυτόνομοι και αυτοδύναμοι. Να μην παραχωρούμε την κυριαρχία του Εαυτού μας σε άλλους, γιατί ακόμα κι αν οι προθέσεις και οι ενέργειες των άλλων είναι θετικές, δεν υπάρχει πάντοτε η απαιτούμενη ενεργειακή συμβατότητα μεταξύ μας.

Χρειάζεται να μάθουμε τρόπους και μεθόδους ενεργειακής προστασίας, καθαρισμού και θεραπείας, όπως είναι η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, τις οποίες θα ασκούμε στους εαυτούς μας. Έτσι  θα πάψουμε να βιώνουμε μια πληγωμένη ύπαρξη με τους άλλους για πατερίτσες.

Ο Άνθρωπος είναι ένας Φυσικός Ενσαρκωμένος Άγγελος ή ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! Ένας ΑΝΘΡΩΠΑΓΓΕΛΟΣ που φροντίζει τον Πλανήτη/Οικία του, και τους άλλους γύρω του, ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΙΑ! Αλλά για να είναι στη θέση αυτή πρωτίστως χρειάζεται να είναι Αυτοπροστατευμένος, Αυτοκυρίαρχος και ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ!

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%