Στέλιος Νικολαΐδης

«Έχει ο Διάβολος τα σχέδια του, αλλά ο Θεός έχει πολύ καλύτερα απ’ αυτόν!»

today24 Ιουλίου, 2022

Background
share close

Οι σιωνιστές Μασόνοι, υφαίνουν τον δηλητηριώδη ιστό τους γύρω από την χριστιανική Ανθρωπότητα εδώ και τρεις αιώνες περίπου, από τα τέλη σχεδόν του 17ου αιώνα.

Ο Διάβολος ξέρει πάρα πολύ καλά να επιλέγει τους ανθρώπους του. Και ξέρει επίσης πάρα πολύ καλά το πώς να τους χειραγωγεί.

Το βλέπουμε άλλωστε αυτό σήμερα, σε όλο του το μεγαλείο.

Το «Θηρίο της Αποκαλύψεως», δεν είναι τελικά ΕΝΑ πρόσωπο, όπως εσφαλμένα πιστεύαμε όλοι τόσα χρόνια. Είναι ένα ΣΥΝΟΛΟ ανθρώπων, μια μεγάλη ΚΑΣΤΑ κουστουμαρισμένων ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ-ΤΕΡΑΤΩΝ που δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένου να αποκτήσουν αυτό που κανείς δεν μπόρεσε μέχρι τώρα: Τον Κόσμο ολόκληρο!

Σηκώνοντας επιδεικτικά το μικροσκοπικό μπόι τους μπροστά στον Ογκόλιθο που λέγεται ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ και αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει η αποκοτιά τους, Τον προκαλούν με τον πλέον υβριστικό και χυδαίο τρόπο σαν να Του λένε: «Εδώ είμαστε! Χτύπα αν μπορείς! Και δεν μπορείς γιατί εμείς θα είμαστε πάντα οι ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ!»

Ο Σατανάς, έντονα οργισμένος και ταπεινωμένος όπως νοιώθει, επειδή… Εκείνος του συνέτριψε την κεφαλήν και το μόνο που κατάφερε να του κάνει ήταν να του δαγκώσει απλά την φτέρνα Του… και επειδή πιστεύει πως τώρα είναι η δική του ώρα, τους έχει φουσκώσει τα μυαλά σε τέτοιο βαθμό, που τους έκανε να πιστέψουν πως ο ίδιος ο Θεός δεν είναι παρά ένας δειλός στη χειρότερη περίπτωση ή ένας ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ αγαθός και καλοσυνάτος στη καλύτερη, που αγαπάει το Πλάσμα του τόσο πολύ, ώστε να μη μπορεί να το εξοντώσει, όπως θα μπορούσε με μία Του κίνηση.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ! Γιατί ο Θεός πράγματι δεν έχει σκοπό να αφήσει να εξοντωθεί το Πλάσμα του! Ο σκοπός Του είναι να ΠΑΙΔΑΓΩΓΗΘΕΙ το Πλάσμα Του και να γυρίσει σε Εκείνον. Διότι ο Θεός ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ, αλλά ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ και ξέρει πάρα πολύ καλά να μετατρέπει το ΚΑΚΟ σε ΚΑΛΟ και τους γκρεμισμένους τοίχους σε υπέροχα ψηφιδωτά.

Θα κλείσω το κείμενο μου με μια μικρή αλλά απίστευτου μεγαλείου ιστοριούλα που αφορά τον Άγιο Παΐσιο.

Σε νεαρή ηλικία (15 ετών), ο Αρσένης πριν γίνει μοναχός και πάρει το όνομα Παΐσιος, έζησε μία συγκλονιστική εμπειρία. Ένας γνωστός του, μαρξιστής, προσπάθησε να του κλονίσει την πίστη, εξιστορώντας του την δαρβινική θεωρία, όπως την χρησιμοποίησαν οι Σιωνιστές στα προηγούμενα χρόνια.

Ο νεαρός Αρσένης, κλονίστηκε, ταράχτηκε. Κατέφυγε απελπισμένος σε μιαν εκκλησιά και άρχισε να σκέφτεται και να προσεύχεται για ώρες. Ζητούσε από τον Χριστό να του εμφανιστεί(!), να του αποδείξει ότι είναι ζωντανός! Επέμενε συνεχώς με πείσμα, σχεδόν απαιτούσε, παρασυρόμενος από τυφλό εγωϊσμό!

Μέχρι πού έβαλε καλό και ταπεινό λογισμό, «αδειάζοντας» στην κυριολεξία τον δαίμονα που είχε μπει μέσα του: «Εφ’ όσον σταυρώθηκε ο Χριστός για μένα, θα πεθάνω κι εγώ γι’ Αυτόν!.

Αυτό ήταν!

Τότε το θαύμα έγινε!

«Ο Θεός περίμενε την αντιμετώπιση μου», θα πει διηγούμενος στους συνομιλητές του. «Ύστερα από αυτό, παρουσιάστηκε ο ίδιος ο Χριστός, μέσα σε άφθονο Φως. Φαινόταν από την μέση και πάνω. Με κοίταξε με πολλή αγάπη και μου είπε: Εγώ ειμί η Ανάστασις και η Ζωή! Ο πιστεύων είς εμέ, κάν αποθάνει, ζήσεται! Τα λόγια αυτά ήταν γραμμένα και στο Ευαγγέλιο που κρατούσε ανοικτό στο αριστερό χέρι Του!»

Μετά από μία τέτοια εμπειρία, δεν είχε πλέον καμμιά αμφιβολία για την αλήθεια. Και σε όλη του την ζωή, δίδασκε τον κόσμο να μη πιστεύει στο ψέμα του δαρβινισμού, αλλά στην Αλήθεια του Θεού…

Συντάκτης: Στέλιος Νικολαΐδης

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%