Στέλιος Νικολαΐδης

Ερωτήσεις σε έναν άγγελο

today22 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

-Πώς τελικά μέσα σε έναν τόσο δύσκολο κόσμο μπορεί ο άνθρωπος να βρει σωτηρία, να εξελιχθεί και να βαδίσει τον δρόμο του Θεού.

-Άκου λοιπόν… να ξέρεις… Όταν λέω «το θέλημά σου είναι θέλημά μου» δεν είναι καθόλου το ίδιο με «το θέλημά μου είναι θέλημά σου».

Αν έκανες το θέλημά μου, πάει καλά, γιατί τότε δεν θα χρειαζόταν τίποτε άλλο για να κατακτήσεις την αγάπη του Θεού, να φωτιστείς και να έχεις ευτυχία -εσύ και όσοι αγαπάς γύρω σου αλλά και όλος ο κόσμος. Η διαδικασία θα είχε τελειώσει. Η μέρα κατά την οποία δεν θα έκανες τίποτα άλλο πέρα από το θέλημά μου, θα σου έφερνε πλήρη επαφή με τον Θεό, χαρά και ευλογία για σένα και όλους γύρω σου.

-Όμως, άγγελε, πρέπει να ξέρω ποιο είναι το θέλημα σου, γιατί δεν το γνωρίζω.

-Το γνωρίζεις κάθε μέρα, το ψιθυρίζω στην ψυχή σου, σου το λέω, μόνο που δεν ακούς! Αυτό σημαίνει πως έχεις την ελεύθερη βούληση να κάνεις ό,τι επιθυμείς, και έτσι κατά αυτό τον τρόπο κάνω το θέλημα σου. Κάνω το θέλημά σου δικό μου μέσα από την αγάπη μου για εσένα. Για να γίνει λοιπόν και το θέλημά μου δικό σου, θα πρέπει να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Πρώτον, θα πρέπει να το γνωρίζεις, δεύτερον, θα πρέπει να το δέχεσαι, τρίτον, θα πρέπει να το τιμάς, τέταρτον, θα πρέπει να το αγαπάς. Και τέλος, θα πρέπει κι εσύ να το αποκαλείς δικό σου για να υπάρξει ταύτιση μεταξύ του ανθρώπινου και του θεϊκού νου!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%