Στέλιος Νικολαΐδης

NA KAI MIA MEΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ …

today2 Απριλίου, 2021 1 5

Background
share close

Οι θεοί των κβάντα είναι όντα άπειρης ικανότητας. Εντούτοις ο καθένας υφίσταται μόνος, δίχως να διαθέτει συνείδηση της ύπαρξης των άλλων και είναι ανίκανος να εκδηλωθεί σαν δημιουργικό ον.

Οι θεοί των κβάντα μόνο μέσα από την δημιουργία μιας κοινής πραγματικότητας μπορούν να αποκτήσουν την συνείδηση του εαυτού και των άλλων. Υπογράφουν, με άλλα λόγια, συμβόλαιο πρόθεσης, στο οποίο επενδύουν την ίδια τους την ύπαρξη με τον σχηματισμό μιας συνδημιουργημένης πραγματικότητας. Το κίνητρο τους να υπογράφουν αυτό το συμβόλαιο είναι η αγάπη -η επιθυμία τους να βάλουν τέλος στην κατάσταση της μοναξιάς τους και να συναντήσουν ο ένας τον άλλον. Το συμβόλαιο έχει γραφτεί με την πένα της πρόθεσης στο χαρτί του χωροχρόνου, με το μελάνι της μάζας και της ενέργειας. Η κοινή τους πραγματικότητα είναι χτισμένη από συνειδητότητα και από μια ιδιαίτερη κατάσταση συνείδησης που ονομάζουμε ύλη. Η ύλη είναι το μέσο. Η ύπαρξη είναι το μήνυμα.

Οι θεοί των κβάντα δεν είναι φαντάσματα, ή όντα από κάποιον άλλο πλανήτη ή ζώνη του χρόνου.

Οι θεοί των κβάντα είμαστε Εσύ κι Εγώ…

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Cinema - TV

‘Godzilla Vs. Kong’ roars to best opening day with $9.6M

On Wednesday, moviegoers demonstrated that they were truly yearning to go back to the movies. How’s that? Warner Bros/Legendary’s Godzilla vs. Kong posted what is a record opening day during the pandemic with $9.6 million at the domestic box office from 2,409 theaters or $3,980 per location. Since mid-March 2020, when theaters closed, and slowly returned in late August, no other film has done this type of business. Even though […]

today1 Απριλίου, 2021


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%