Στέλιος Νικολαΐδης

NA KAI MIA MEΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ …

today2 Απριλίου, 2021 1 5

Background
share close

Οι θεοί των κβάντα είναι όντα άπειρης ικανότητας. Εντούτοις ο καθένας υφίσταται μόνος, δίχως να διαθέτει συνείδηση της ύπαρξης των άλλων και είναι ανίκανος να εκδηλωθεί σαν δημιουργικό ον.

Οι θεοί των κβάντα μόνο μέσα από την δημιουργία μιας κοινής πραγματικότητας μπορούν να αποκτήσουν την συνείδηση του εαυτού και των άλλων. Υπογράφουν, με άλλα λόγια, συμβόλαιο πρόθεσης, στο οποίο επενδύουν την ίδια τους την ύπαρξη με τον σχηματισμό μιας συνδημιουργημένης πραγματικότητας. Το κίνητρο τους να υπογράφουν αυτό το συμβόλαιο είναι η αγάπη -η επιθυμία τους να βάλουν τέλος στην κατάσταση της μοναξιάς τους και να συναντήσουν ο ένας τον άλλον. Το συμβόλαιο έχει γραφτεί με την πένα της πρόθεσης στο χαρτί του χωροχρόνου, με το μελάνι της μάζας και της ενέργειας. Η κοινή τους πραγματικότητα είναι χτισμένη από συνειδητότητα και από μια ιδιαίτερη κατάσταση συνείδησης που ονομάζουμε ύλη. Η ύλη είναι το μέσο. Η ύπαρξη είναι το μήνυμα.

Οι θεοί των κβάντα δεν είναι φαντάσματα, ή όντα από κάποιον άλλο πλανήτη ή ζώνη του χρόνου.

Οι θεοί των κβάντα είμαστε Εσύ κι Εγώ…

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Τεχνολογία

Η LG αποχωρεί από την αγορά των smartphones

Η LG θα ανακοινώσει πολύ σύντομα την αποχώρησή της από την αγορά των smartphones. Αυτό ισχυρίζεται η αξιόπιστη ιστοσελίδα "The Korea Times", επιβεβαιώνοντας πρόσφατες διαρροές, με την ίδια την LG να έχει ανακοινώσει ήδη από τον Ιανουάριο ότι το συγκεκριμένο ενδεχόμενο ήταν ανάμεσα στις επιλογές που εξέταζε. Η απόφαση της LG αποτελεί φυσικό επακόλουθο των αρνητικών οικονομικών αποτελεσμάτων που παρουσιάζει το τμήμα κινητής τηλεφωνίας της νοτιοκορεατικής εταιρείας τα τελευταία χρόνια […]

today1 Απριλίου, 2021


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%