Στέλιος Νικολαΐδης

Οι άγγελοι ήταν πάντα εδώ! Πριν και μετά από εμάς! Είναι εδώ για να μας ενεργοποιήσουν και να μας διοχετεύσουν τις φωτεινές ενέργειες, ποιότητες τους, έτσι ώστε το δικό τους φως να ξανανάψει το φως μέσα μας!

today30 Ιανουαρίου, 2021

Background
share close

Οι άγγελοι ήταν πάντα εδώ! Πριν και μετά από εμάς! Και τα καμπανάκια τους ηχούσαν… Μα ήταν λίγοι αυτοί που είχαν ευήκοα ώτα για να ακούσουν! Τώρα πια, στο σήμερα, στα χρόνια αυτά του Υδροχόου, στο κατώφλι της 5ης διάστασης, η ανάγκη για αφύπνιση, για ξύπνημα είναι επιτακτική! Ήρθε πραγματικά αυτή η ώρα, αυτή η στιγμή, αυτή η «νέα εποχή» και τα πέπλα του χωροχρόνου πρέπει να παραμεριστούν! Για να δούμε και να ακούσουμε καθαρά τον άηχο ήχο της καρδιάς!

Στρατιές αγγέλων ο καθένας από το δικό του «στρατόπεδο», με τα δικά του «όπλα» έρχονται να μας συντρέξουν καθώς οι «μάχες» μαίνονται, και πολλά «μέτωπα» είναι ανοιχτά! Για πολλούς αυτά ακόμα και σήμερα φαντάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας… Ο καθένας ας κρατήσει μόνο ότι ακουμπάει στη δική του αλήθεια, μόνο ότι ακουμπάει στην δική του καρδιά! Γιατί η καρδιά είναι αυτή που πρώτη αναγνωρίζει την αλήθεια και φτερουγίζει όταν το μυαλό ακόμα δεν έχει καν προλάβει να αναγνωρίσει,  να ταυτοποιήσει το τι, το πώς, το γιατί!

Οι άγγελοι είναι εδώ, ήρθαν στην Γη, και το μήνυμα αγάπης που φέρουν είναι μοναδικό, όχι γιατί είναι κάτι νέο -είναι το παλιό κρασί σε καινούρια βαρέλια, είναι μια ενθύμηση… Το μήνυμα είναι το ΤΩΡΑ, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο! Οι άγγελοι δεν είναι δικοί μας παρατρεχάμενοι που τους στέλνουμε από εδώ και από εκεί για να λύσουν τα προβλήματα μας! Είναι εδώ για να μας ενεργοποιήσουν και να μας διοχετεύσουν τις φωτεινές ενέργειες, ποιότητες τους, έτσι ώστε το δικό τους φως να ξανανάψει το φως μέσα μας! Και αυτή η σπίθα τότε εύκολα μπορεί να μεταλαμπαδευτεί από καρδιά σε καρδιά, και να γίνει οδηγός… Και ναι, τότε, μπορούμε να λύσουμε κάθε μας πρόβλημα!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Στέλιος Νικολαΐδης

Η αγάπη ως ο θεϊκός τρόπος λειτουργίας του νου

Η αγάπη δημιουργεί συνάψεις! Διευρύνει τον εγκέφαλο! Αλλιώς παραμένει μικρός! Δεν υπάρχει καν, καθώς είναι αιχμάλωτος σε μικρή φυλακή! Μόνο τυχαίες στιγμές χαράς ζει, περιορισμένος σε μια ασφυκτική πραγματικότητα! Ο νους όμως δεν δημιουργήθηκε γι’ αυτό! Ο άνθρωπος είναι μικρόνους χωρίς αγάπη! Δεν αναπτύσσεται, δεν επεκτείνεται! Να μάθουν οι άνθρωποι να αγαπούν! Να προσφέρονται στον κόσμο! Ο αυθορμητισμός για το καλό να διακλαδωθεί σε πράξεις αγάπης! Ευφυΐα χωρίς αγάπη είναι σαν σκάφος με […]

today30 Ιανουαρίου, 2021


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%