Blog

TOTAL WAR: ATTILA Ελληνικό Review

today17 Μαρτίου, 2015

Background
share close

Η εκπομπή Game Loading που μεταδίδεται αποκλειστικά στον μεγαλύτερο web radio NGradio.gr σας παρουσιάζει το TOTAL WAR: ATTILA. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 21:00 με 22:00 με LIVE gameplay, παρουσιάσεις, απόψεις και σχόλια.

Μηχανισμοί πλήρους καταστροφής
Χρησιμοποίησε τη φωτιά και κάψε τα κτήρια την ώρα της μάχης για να τρομοκρατήσεις και να βλάψεις τους αμυνόμενους, ή για να σβήσεις ολόκληρες πόλεις από το χάρτη με τους νέους μηχανισμούς πλήρους καταστροφής.

Γίνε Αυτοκράτωρ της Ρώμης ή της Κωνσταντινούπολης
Η Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία είναι με διαφορά η πιο δύσκολη αποστολή μια και είναι αποδυναμωμένη και απειλούμενη από όλες τις πλευρές. Από την άλλη μπορείς να αναλάβεις το θρόνο της Κωνσταντινούπολης να βασιλεύσεις στο Βυζάντιο, ή να φτιάξεις από την αρχή το βαρβαρικό σου βασίλειο ή να αφανίσεις τον πολιτισμό σαν πολέμαρχος των Ούνων.

Βελτιωμένη μηχανή παιχνιδιού
Καινοτόμος σχεδιασμός του gameplay και της Τεχνητής Νοημοσύνης καθώς και βελτιώσεις στην πολιτική, τη διαχείριση του κράτους, την τεχνολογική πρόοδο και το family tree.

Τρομερή ιστορική πιστότητα
Με τις σωστές τεχνολογίες, όπλα και εξοπλισμούς, θρησκείες και κοινωνικές δομές, το Total War: ATTILA φέρνει μια αυθεντική εμπειρία της σκοτεινής αυτής εποχής.

Ρεαλιστικά Γραφικά
Νοιώσε τον τρόμο της μάχης από κοντά καθώς διοικείς τις στρατιές των σκοτεινών αιώνων στα πεδία των μαχών. Δεκάδες χιλιάδες άνδρες συγκρούονται σε επικές μάχες κάτω από τον έλεγχό σου καθώς ο πολιτισμένος κόσμος καταρρέει.

Δείτε το Review που σας ετοιμάσαμε:

2670597-feature_totalwarattiladevcommentary_gs

2777177-tw_attila_prev_battle3_1418743700

2777185-tw_attila_prev_battle13_1418743708

attila1

TotalWarAttila-G4

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%