Σινεμά - TV

Από το «Westworld» στο «Mission Impossible»: Όλα τα τρέιλερ του Super Bowl

today6 Φεβρουαρίου, 2018

Background
share close

Ανάμεσα στις πανέξυπνες – και πανάκριβες – διαφημίσεις στα διαλείμματα του Super Bowl, του μεγάλου τελικού του πρωταθλήματος αμερικανικού ποδοσφαίρου που έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας, προβλήθηκαν και αρκετά τρέιλερ για πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Την παράσταση έκλεψε το teaser για το «Solo: A Star Wars Story», αλλά το μενού είχε απ’ όλα τα καλά: από τη δεύτερη σεζόν του εξαιρετικού «Westworld» του HBO μέχρι το πρώτο τρέιλερ του «Mission: Impossible – Fallout» και νέο τηλεοπτικό σποτ για το «Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας». Ας δούμε τα βασικότερα από αυτά.

«Westworld», β’ σεζόν: Έχετε ακούσει την έκφραση «σαν ταύρος σε υαλοπωλείο», έτσι; Δείτε εδώ λοιπόν σε απολαυστικό slow motion, με τη μελωδία για πιάνο από το «Runaway» του Κάνιε Γουέστ, τους ταύρους ρομπότ του Westworld να κάνουν λίμπα τα τζάμια στα hi-tech εργαστήρια της εταιρείας, ενώ τα ανδροειδή υπό την καθοδήγηση της Ντολόρες (Έβαν Ρέιτσελ Γουντ) υπόσχονται να κάψουν τον κόσμο μας ολοκληρωτικά και από τις στάχτες του να χτίσουν έναν καινούργιο. Τον δικό τους.

https://www.youtube.com/watch?v=qUmfriZoMw0

«Mission: Impossible – Fallout»: Ας αργήσει όσο θέλει η επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ, ευτυχώς που υπάρχει ο Ίθαν Χαντ του Τομ Κρουζ για να καλύψει το κενό με τον καλύτερο τρόπο. Το πρώτο τρέιλερ της έκτης «Επικίνδυνης Αποστολής» έχει υπέροχα κυνηγητά στο Παρίσι, πολύ ξύλο με τον «Σούπερμαν» Χένρι Κάβιλ και ένα σωστό τρελά stunts, ανάμεσά τους και αυτό που κόστισε στον Κρουζ έναν σπασμένο αστράγαλο.

«Jurassic World: Το Βασίλειο Έπεσε»: Δεινόσαυρος στην κρεβατοκάμαρα ενός μικρού κοριτσιού; Τι άλλο θα δούμε; Το σίκουελ της ταινίας-έκπληξη του 2015 (τέταρτη όλων των εποχών σε εισπράξεις!) υπόσχεται δράση πέρα από τα όρια του νησιού με τους δεινόσαυρους, και αυτό ακριβώς παραδίδει το νέο τρέιλερ. Στο οποίο είναι έντονη η σκηνοθετική σφραγίδα του Τζ. Α. Μπαγιόνα («Το Ορφανοτροφείο», «7 Λεπτά Μετά τα Μεσάνυχτα»).

«Skyscraper»: Ένας κλώνος του πρώτου «Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει» με τον Ντουέιν Τζόνσον στη θέση του Μπρους Γουίλις. «Η οικογένειά μου είναι παγιδευμένη 240 ορόφους από το έδαφος» ακούγεται να λέει ο The Rock στο τρέιλερ του «Scyscraper», προτού αρχίσει να πετάει τσεκούρια, να σκαρφαλώνει σε γερανούς και να πηδάει στο κενό, διαθέτοντας μάλιστα τεχνητό πόδι! Στο ρόλο της συζύγου του η Νιβ Κάμπελ από τις δύο τελευταίες σεζόν του «House of Cards».

«The Cloverfield Paradox»: Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Η τρίτη ταινία από το σύμπαν του «Cloverfield», για την οποία ελάχιστα ήταν γνωστά (πέρα από το ότι ο αρχικός τίτλος της ήταν «God Particle» και αναμενόταν στους κινηματογράφους στις 20 Απριλίου), όχι μόνο έκανε την εμφάνισή της με το πρώτο τρέιλερ, αλλά έγινε διαθέσιμη στο Netflix αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού! Αυτή έχει να κάνει με μία ομάδα αστροναυτών που αντιμετωπίζουν κάποια απειλή (ως συνήθως…) και πλέον μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι οι ταινίες «Cloverfield» δημιουργούν ένα δικό τους σύμπαν α λα «Black Mirror».

«Jack Ryan»: Στο παρελθόν τον έχουν υποδυθεί ο Χάρισον Φορντ, ο Άλεκ Μπόλντουιν και ο Μπεν Άφλεκ. Τώρα ο αναλυτής της CIA Τζακ Ράιαν, πρωταγωνιστής των μυθιστορημάτων του Τομ Κλάνσι, έρχεται στην τηλεόραση από την Amazon με τη μορφή του Τζον Κρασίνσκι. Η διασκευή του «All Along The Watchtower» του Μπομπ Ντίλαν που ακούτε, είναι από τον ράπερ Devlin και τον Εντ Σίραν.

https://www.youtube.com/watch?v=V69XYIRjKww

«Εκδικητές: Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας»: Στο τρέιλερ του «Avengers: Infinity War» που έσκασε τον Νοέμβριο γινόταν ο κακός χαμός μέσα σε κάτι παραπάνω από δύο λεπτά. Οπότε μην περιμένετε να λύσετε τις απορίες σας με ένα σποτ 30 δευτερολέπτων που περιέχει μερικά νέα πλάνα. Όπως αυτό με τον καινούργιο (εξωγήινο;) εξοπλισμό του Κάπτεν Αμέρικα.

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%