Σινεμά - TV

Δείτε το τελικό τρέιλερ της ταινίας “Black Widow” της Marvel

today11 Μαρτίου, 2020

Background
share close

Το τελικό τρέιλερ της ταινίας για την ιστορία της Νατάσσα Ρόμανοφ δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα από τη Μάρβελ, Με πρωταγωνίστιρα τη Σκάρλετ Τζοχάνσον.

Στα νέα πλάνα από το πολυαναμενόμενο φιλμ βλέπουμε την κατάσκοπο Natasha Romanov να επιστρέφει στην πατρίδα της και να επανενώνεται με πρώην ρώσους πράκτορες και συνεργάτες της για να αντιμετωπίσουν τη νέα απειλή του MCU: Πρόκειται για τον “κακό” με το κωδικό όνομα Taskmaster, ο οποίος φαίνεται να έχει πάρει τον έλεγχο του Red Room – της εγκατάστασης όπου εκπαιδεύτηκε και ουσιαστικά δημιουργήθηκε η Black Widow – και να χειραγωγεί τους πράκτορες που βρίσκονται εκεί. Όπως αποκαλύπτει το trailer, δεν πρόκειται για νέο κακό, υπό την έννοια ότι ο Taskmaster εμφανίζεται να παρακολουθεί στις σκιές τις κινήσεις της Black Widow από τα γεγονότα που εξελίχθηκαν στην ταινία «Iron Man 2»… Πιθανώς άρα να έχει διαδραμματίσει κάποιο ρόλο και σε άλλες παρελθοντικές ταινίες της Marvel…

Στο trailer δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στον χαρακτήρα της Yelena Belova (Florence Pugh) που παρουσιάζεται σαν να έχει αδερφική σχέση με την Black Widow. Βλέπουμε επίσης τον Ρεντ Γκάρντιαν (Red Guardian) Ντέιβιντ Χάρμπορ και τη Μελίνα Βόστκοκφ (Melina Vostokoff) Ρέιτσελ Βάις εν δράσει…

Παρά την καθυστέρηση στην κυκλοφορία στις αίθουσες της νέας ταινίας του James Bond «No Time to Die» λόγω του κορονοϊού, η Disney φαίνεται να είναι απόλυτα σίγουρη ότι δε θα συμβεί το ίδιο με τη «Black Widow» και θα προβληθεί κανονικά στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 30 Απριλίου.

Ποιος είναι ο Taskmaster

Στα κόμικ ο Taskmaster (μια ελεύθερη απόδοση του ονόματός του στα ελληνικά θα μπορούσε να είναι ο Άρχοντας των Άθλων) πρωτοεμφανίστηκε τον Μάιο του 1980 στο τεύχος Avengers #195 και δημιουργήθηκε από τους Ντέιβιντ Μισελίνι και Τζορτζ Πέρεζ.

Black Widow: Το τελικό trailer αποκαλύπτει έναν εχθρό που κρυβόταν από παλιά

Το πραγματικό του όνομα είναι Tony Masters με καταγωγή από το Μπρούκλιν. Έχει την ικανότητα να μιμείται τις φυσικές κινήσεις οποιουδήποτε βλέπει, χωρίς να έχει προσδιοριστεί εάν αυτή η ικανότητα είναι υπερδύναμη.

Έχει εκπαιδευτεί ως κατάσκοπος, είναι δεινός σε σχεδόν όλα τα είδη μάχης (χρησιμοποιώντας τις πολεμικές τεχνικές που έμαθε από την παρατήρηση αντιπάλων του) και στη χρήση όλων των τύπων όπλων. Ο μόνος άνθρωπος που είναι ικανός να εκμηδενίζει τις ικανότητές του είναι ο Deadpool, του οποίου η μανιώδης προσωπικότητα τον κάνει σχεδόν αδύνατα προβλέψιμο.

Black Widow: Το τελικό trailer αποκαλύπτει έναν εχθρό που κρυβόταν από παλιά

Στις περισσότερες εμφανίσεις του παρουσιαζόταν ως μισθοφόρος που έχει μισθωθεί από εγκληματικές οργανώσεις. Στο τεύχος Taskmaster #3 (2011) αποκαλύπτεται ότι ο Masters δρούσε ως πράκτορας της Shield και του Nick Fury, γεγονός που τον κατέστησε από μεγάλο “κακό” σε αντιήρωα”. Μετά τον επαναπροσδιορισμό του αυτό, ο Taskmaster μπήκε στην ομάδα των Μυστικών Εκδικητών.

Black Widow: Το τελικό trailer αποκαλύπτει έναν εχθρό που κρυβόταν από παλιά

Πηγή: news247.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%