Σινεμά - TV

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας των X-men, “Dark Phoenix”

today27 Σεπτεμβρίου, 2018

Background
share close

Σύμφωνα  με την επίσημη ανακοίνωση,  «στην ταινία Dark Phoenix, οι X-Men έρχονται αντιμέτωποι με τον πιο επιβλητικό και ισχυρό αντίπαλο: ένα από τα μέλη τους, την Τζιν Γκρέι. Κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στο διάστημα, η Τζιν κινδυνεύει να χάσει τη ζωή της όταν έρχεται σε επαφή με μία μυστηριώδη, κοσμική δύναμη. Όταν επιστρέφει στη γη,  διαπιστώνει πως η δύναμη αυτή, την κάνει μεν πανίσχυρη αλλά και τρομερά ασταθή… Παλεύοντας με αυτή την οντότητα μέσα της, η Τζιν απελευθερώνει τις δυνάμεις της με τρόπους που ούτε η ίδια μπορεί να κατανοήσει. Εκτός ελέγχου στρέφεται εναντίον εκείνων που αγαπά. Η οικογένεια των X-Men αρχίζει να διαλύεται και οι ίδιοι πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους, όχι μόνο για να σώσουν την ψυχή της Τζιν, αλλά και για να σώσουν τον πλανήτη από εξωγήινα όντα που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμή της Τζιν για να κατακτήσουν τον γαλαξία».

Την ταινία – η οποία ακολουθεί τα γεγονότα του “X-Men: Apocalypse“- έγραψε και σκηνοθέτησε ο Simon Kinberg, (X-Men: The Last Stand, 2006). Στο ρόλο της Jean Grey θα δούμε και πάλι τη Sophie Turner, (ή αλλιώς Σάνσα Σταρκ από το Game of Thrones).

Επίσης μεταξύ άλλων θα ξαναδούμε τον Τζέιμς ΜακΑβόι στο ρόλο του καθηγητή Ξαβιέ, τον Μάικλ Φασμπέντερ στο ρόλο του Μαγκνίτο και την Τζένιφερ Λόρενς στο ρόλο της Μυστίκ.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο 2018.

Δείτε το τρέλερ

 

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%