Σινεμά - TV

Ελάτε να γράψουμε την Αθήνα στο ρεκόρ γκίνες!

today14 Ιανουαρίου, 2014

Background
share close

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τα σεμινάρια ιαπωνικής χαρτοδιπλωτικής που παρουσιάζει η κοινωνική ανθρωπολόγος-Instructor Origami-κάτοχος ρεκόρ Γκίνες Μυρτώ Δημητρίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων!

Μια μεγάλη δράση του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, υπό την αιγίδα της Ιαπωνικής Πρεσβείας, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Περιβάλλοντος,Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, του Υπουργείου Τουρισμού με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αθηνών- Αττικής, για να γράψουμε την Αθήνα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!

Από τον Οκτώβριο 2013- Μάρτιο 2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων (Αθηνοδώρου 61, τηλ. 210.3422642), η Μυρτώ Δημητρίου (τηλ.επικ. 6977.716.780) παρουσιάζει έκθεση με πίνακες και τρισδιάστατα έργα οrigami (ιαπωνική εικαστική τέχνη της χαρτοδιπλωτικής) και πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης καθώς και σεμινάρια ενηλίκων!

Τα εργαστήρια για τα σχολεία πραγματοποιούνται καθημερινά 09:00-13:00. Διάρκεια 90′ περίπου.

Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο σεμινάρια κάθε Παρασκευή 17:00-19:00 για ενήλικες! Κόστος συμμετοχής: 5ευρώ. Δηλώσεις συμμετοχής στο: 6977.716.780

Στις 18.03.2014 στο Γήπεδο Μετς θα φτιάξουμε το μωσαϊκό της μεγαλύτερης χάρτινης κουκουβάγιας-ως σύμβολο σοφίας και έμβλημα της Αθήνας- σε 500τ.μ με 50.000 χάρτινα λουλούδια για να γραφτεί η Αθήνα στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες!

Με αυτή τη δράση θέλουμε να στείλουμε μηνύματα δημιουργίας, αισιοδοξίας, συνεργασίας, ανακύκλωσης, πράσινου πλανήτη, να κάνουμε γνωστή τη χώρα μας και τα σύμβολά της σε όλο τον κόσμο!

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Οι δηλώσεις του Ερντογάν

Τελευταία ο τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν προέβη σε ιταμότατες δηλώσεις περί της Θράκης, με τις οποίες αμφισβήτησε τα γεωγραφικά όρια τόσο της Βορείου Ελλάδας όσο και των όμορών της κρατών. Δήλωσε πως η Θράκη κατέχει ξεχωριστή σημασία για την Τουρκία και, προκειμένου να διαλύσει τις οποιεσδήποτε αμφιβολίες περί του ποιες περιοχές αποτελούν τη Θράκη, ανέφερε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή, την Ξάνθη, την Ντόμπρουτζα, το Καρτζαλί, τα […]

today12 Ιανουαρίου, 2014

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%