Πολιτισμός

Έρχεται το 20ο Αθηναϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

today29 Αυγούστου, 2014

Background
share close

Στις 17 Σεπτεμβρίου ανοίγει αυλαία το 20ο Αθηναϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου με την ταινία “Ιστορίες για αγρίους” (“Relatos Salvajes”).

Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία, σε σκηνοθεσία του Αργεντινού Νταμιάν Σιφρόν. Πιο συγκεκριμένα, είναι μια «συλλογή» έξι φαινομενικά ασύνδετων ιστοριών, μέσα από τις οποίες αναδύεται η παράνοια του σύγχρονου κόσμου και το πρωτόγονο ένστικτο του ανθρώπου προκειμένου να τα βγάλει πέρα σε αντίξοες συνθήκες.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών είναι ο Ρικάρντο Νταρίν και ο Όσκαρ Μαρτίνεθ, ενώ την παραγωγή της ταινίας συνυπογράφει ο Πέδρο Αλμοδοβάρ.

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μόνο με προσκλήσεις, ενώ αργότερα θα υπάρξει επαναληπτική προβολή της στο πλαίσιο του προγράμματος του φεστιβάλ.

Αναλυτικά οι τιμές καρτών διαρκείας και εισιτηρίων:
Μεμονωμένα εισιτήρια. Πρωινές προβολές: 4€, απογευματινές προβολές, πριν από τις 19:55: 5€, βραδινές προβολές από τις 20.00: 6 € (η προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου).

Στις κάρτες διαρκείας, η κάρτα 10 προβολών κοστίζει 35€, η κάρτα 20 προβολών 60€ και η κάρτα 25 προβολών 75€ (στην τιμή περιλαμβάνονται και δύο ατομικές προσκλήσεις για την τελετή έναρξης και λήξης του Φεστιβάλ.)

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ, θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου, ενώ η προπώληση των καρτών διαρκείας αρχίζει τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 15:00 το απόγευμα. Οι κινηματογραφικές αίθουσες που θα φιλοξενήσουν το φεστιβάλ (από τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες τους) είναι οι εξής: Οντεόν, Όπερα 1 & 2, Ιντεάλ, Ταινιοθήκη της Ελλάδος και Δαναός 1 & 2. Η είσοδος στις προβολές θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη της κάρτας και του μηδενικού εισιτηρίου (απόδειξη αγοράς).

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%