Σινεμά - TV

Ετοιμαστείτε για 4η σεζόν “True Detective”

today18 Φεβρουαρίου, 2021

Background
share close

Η αγαπημένη σειρά “True Detective” κατόρθωσε να μας καθηλώσει με την εξαιρετική σκηνοθεσία, την ατμόσφαιρα και τις πολύ δυνατές ερμηνείες από τους Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον, από την πρώτη στιγμή.

Αν και πλήρης στον πρώτο της κύκλο, ακολούθησε δεύτερη και τρίτη σεζόν και τώρα προς μεγάλη χαρά των φαν φαίνεται ότι οδεύει σταθερά και για τέταρτη.

Mιλώντας στο Deadline, ο επικεφαλής περιεχομένου των HBO και HBO Max, Casey Bloys, αποκάλυψε ότι ήδη έχει αναθέσει σε μια ομάδα σεναριογράφων να σκεφτούν πως θα είναι μια 4η σεζόν του True Detective.

Πιο συγκεκριμενα, ο Bloys είπε «Μπορώ με ασφάλεια να πω ότι έχουμε μια ομάδα σεναριογράφων για να βρουν το σωστό ύφος και πλαίσιο. Σίγουρα θα είναι σε κάτι που θα έχει ενδιαφέρον και αυτό θα ενισχυθεί από μια νέα φωνή στο project. H ποιότητά είναι που μας οδηγεί και εάν καταλήξουμε με σενάρια που νιώθουμε ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικά ή δεν είναι τόσο ποιοτικά, τότε δεν θα το κάνουμε απλά για να το κάνουμε».

Τα λόγια του Bloys αφήνουν να εννοηθεί πως σχεδόν σίγουρα ο δημιουργός και ιθύνων νους του σόου, Nic Pizzolatto, δε θα εμπλέκεται σε κανένα κομμάτι της παραγωγής. Έχει ακουστεί άλλωστε πως ο Pizzolato δεν είναι και ο πιο συνεργάσιμος και ευχάριστος συνεργάτης, όμως η συμβολή και το όραμά του ήταν καθοριστικά για το αποτέλεσμα και την υστεροφημία του σόου.

Από την άλλη με αρκετά νέα πρόσωπα και φρέσκες ιδέες μπορεί μια πιθανή 4η σεζόν να μας μεταφέρει σε εντελώς διαφορετικές χρονολογίες και σκηνικά. Δε θα ήταν άσχημο αν ρίσκαρε, όμως μένει να δούμε τι ετοιμάζουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο εκεί στο HBO.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε ούτε πιθανούς πρωταγωνιστές, ούτε ημερομηνία πρεμιέρας. Αναμένουμε!

 

 

Πηγή: reader.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%