Σινεμά - TV

Με Europond στη Eurovision η Ελλάδα φέτος

today9 Φεβρουαρίου, 2016

Background
share close

Μετά τις διάφορες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με τη συμμετοχή της χώρας μας στο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision φέτος, το όνομα «Europond» έρχεται στο προσκήνιο.

Από συνέντευξη του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή στην Espresso γνωρίζαμε ότι «φέτος δεν θα γίνει φιέστα ελληνικού τελικού για την επιλογή καλλιτέχνη και τραγουδιού, αλλά απευθείας ανάθεση».

Ανέφερε ότι θα επιλεχθεί ένα κομμάτι με έθνικ στοιχεία – με βαλκανικό ήχο ή ποντιακό -, ενώ σε καμία περίπτωση, στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου, δεν θα υπάρχουν χορευτές, προκλητικές εμφανίσεις και εφέ. Λόγος έγινε και για κάποιο συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη.

Έτσι χθες άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου το όνομα των «Europond», πληροφορίες που όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι Europond έχουν κάνει πολλές επαφές με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή που εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων του έχει αναλάβει ως είθισται και το θέμα της συμμετοχής μας, όντας δε έμπειρος και καταξιωμένος μουσικός.

Πάρτε μια ιδέα από τον ήχο και το στυλ του συγκροτήματος:

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Προηγούμενο άρθρο

Φοίβος Πιομπίνος

Γλωσσικά τινα (194): τα ρήματα «εγκύπτω» και «ενσκήπτω»

Συχνά συγχέονται, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, τα ρήματα εγκύπτω και ενσκήπτω, μολονότι δεν έχουν μεταξύ τους καμία ετυμολογική ή σημασιολογική συγγένεια. Πιθανώς η ομοηχία των δύο αυτών λέξεων να προκαλεί τη σύγχυση.      Το ρήμα εγκύπτω (εν + κύπτω «σκύβω») σημαίνει 1. «σκύβω μέσα σε κάτι , μπαίνω μέσα», άρα εξετάζω προσεκτικά, συστηματικά κάτι (αντικείμενο ή γεγονός, κατάσταση, ζήτημα κ.λπ.), προσηλώνω το ενδιαφέρον μου σε κάτι: […]

today8 Φεβρουαρίου, 2016

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%