Σινεμά - TV

Γιατί αυτός ο χαμός με τα Star Wars;

today12 Ιανουαρίου, 2016

Background
share close

Η αλήθεια πίσω από την Star Wars μανία κρύβεται σε ένα μαγικό χαρακτηριστικό

Τα  Star Wars λένε ότι είναι κινηματογραφική μαγεία. Πρόκειται για τα χρώματα, τους ήχους, την ιστορία, το διάλογο τους χαρακτήρες τα προχωρημένα εφέ για την εποχή, που όλα αυτά προκαλούν τον σταδιακό έρωτα με τις ταινίες που δεν μπορεί πραγματικά να εξηγηθεί.

Ή μήπως μπορεί;  Η αλήθεια κρύβεται σε ένα μαγικό χαρακτηριστικό που χρησιμοποιήθηκε και σε άλλες  τεράστιες επιτυχίες αν και δυστυχώς δεν λειτουργεί σε όλους τους ανθρώπους.

(Μιλώντας για Star Wars, εάν δεν έχετε ακόμη γεμίσει το δωμάτιο σας ή το δωμάτιο του παιδιού σας με όλων των ειδών παιχνίδια Star Wars, μπορείτε να παραγγείλετε οτιδήποτε σας αρέσει, καθώς υπάρχουν πραγματικά πολλές επιλογές, και να το έχετε μπροστά στην πόρτα σας πατώντας εδώ, μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Mουστάκα.)

Το παρακάτω βίντεο μας εξηγεί ότι υπάρχει μια πτυχή στο DNA του κινηματογράφου που διασχίζει και το σύμπαν των Star Wars με το οποίο οι περισσότεροι θεατές είναι εξοικειωμένοι πιο πολύ από ό,τι μπορείτε να σκεφτείτε και εξηγεί τον κοινό παράγοντα  των μεγάλων κινηματογραφικών επιτυχιών.

Ας δούμε λοιπόν περί τίνος πρόκειται ή μάλλον ας κάνουμε spoiler alert αποκαλύπτωντας ότι το μαγικό αυτό χαρακτηριστικό πρόκειται για εσένα και κατά πόσο επιθυμείς να νιώσεις παιδί είτε είσαι 10 χρονών είτε 50…

Πηγή: baby.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%