Σινεμά - TV

Γκοτζίλα 2: Δείτε το νέο τρέιλερ!

today15 Δεκεμβρίου, 2018

Background
share close

Το 2ο επίσημο τρέιλερ της καινούριας ταινίας για τον Γκοτζίλα αφήνει πολλά στη φαντασία μας για την απεικόνιση του μυθικού τέρατος, αφού αποφεύγει να μας to δείξει σε όλο το μεγαλείο του και περιορίζεται σε σύντομες σκηνές των αντιπάλων του, μεταξύ των οποίων και ο τρικέφαλος Βασιλιάς Γκιντόρα.

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν,  πρωταγωνίστρια  της τηλεοπτικής σειράς «Stranger Things», ανοίγει το νέο τρέϊλερ του «Γκοτζίλα: Ο Βασιλιάς των Τεράτων» ψάχνοντας για σημεία ζωής μέσω ασυρμάτου, ενώ η οθόνη γεμίζει από εικόνες  τρομοκρατημένου πλήθους και της σκιάς ενός τεράστιου, φτερωτού πλάσματος.

Οι πολιτικοί στην ταινία δεν μπορούν να καταλάβουν ποιά τέρατα είναι «καλά» – τι άλλο να περιμένει κανείς από πολιτικούς; – αλλά δεν αργούν να πιάσουν το νόημα. Η Μάχη των Τιτάνων για επικράτηση «οδηγεί την επιβίωση της ανθρωπότητας στο χείλος του γκρεμού» – σύμφωνα με την περίληψη της υπόθεσης.

Η συνέχεια του «Γκοτζίλα» της Warner Bros. και της Legendary Pictures’ MonsterVerse, που προβλήθηκε το 2014, αναμένεται στις μεγάλες οθόνες στις 31 Μαΐου 2019.

 

Πηγή: huffingtonpost.gr

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%