Διασκέδαση

Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες αυτής της εβδομάδας

today26 Μαΐου, 2016

Background
share close

Μεταξύ άλλων, το πολυαναμενόμενο σίκουελ της «Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων» κάνει την πρώτη του εμφάνιση στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την Πέμπτη 26 Μαΐου 2016.

Δείτε αναλυτικά τις κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας:

«Η Αλίκη Μέσα από τον Καθρέφτη» (Αlice Through the Looking Glass) [Και σε 3D]

Περιπέτεια Φαντασίας

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΜΠΙΝ
Σενάριο: ΛΙΝΤΑ ΓΟΥΛΒΕΡΤΟΝ
Πρωταγωνιστούν:  ΤΙΜΟΘΙ ΣΠΑΛ, ΑΛΑΝ ΡΙΚΜΑΝ, ΣΑΣΑ ΜΠΑΡΟΝ ΚΟΕΝ, ΑΝ ΧΑΘΑΓΟΥΕΪ, ΜΙΑ ΟΥΑΣΙΚΟΒΣΚΑ, ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ, ΜΑΪΚΛ ΣΙΝ, ΤΖΟΝΙ ΝΤΕΠ, ΡΙΣ ΑΪΦΑΝΣ, ΑΝΤΡΙΟΥ ΣΚΟΤ

Υπόθεση:

Πρόκειται για την κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Lewis Carroll. Η ιστορία συνεχίζεται από το σημείο που την είχαμε αφήσει στο τέλος της ταινίας Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων. Θα παρακολουθήσουμε ακόμη ένα ταξίδι της Αλίκης, αυτή τη φορά μέσα από έναν καθρέφτη. Η ηρωίδα μας θα μεταφερθεί -παραδοσιακά- σε μια άλλη διάσταση, θα συναντήσει καινούργιους, αλλά και γνώριμους χαρακτήρες. Θα κάνει νέους φίλους, αλλά και εχθρούς που θα της στήσουν πολλές και επικίνδυνες παγίδες. Σκοπός τους να την εγκλωβίσουν σε ένα άλλο χωροχρονικό σύμπαν.

«The Nice Guys»

Περιπέτεια

Σκηνοθεσία: ΣΕΪΝ ΜΠΛΑΚ
Σενάριο: ΣΕΪΝ ΜΠΛΑΚ & ΑΝΤΟΝΙ ΜΠΑΓΚΑΡΟΖΙ
Πρωταγωνιστούν:  ΡΑΙΑΝ ΓΚΟΣΛΙΝΓΚ, ΡΑΣΕΛ ΚΡΟΟΥ, ΚΙΜ ΜΠΑΣΙΝΤΖΕΡ, ΜΑΤ ΜΠΟΜΕΡ

Υπόθεση:

Λος Άντζελες, δεκαετία του ’70. Ο άτυχος ντετέκτιβ Χόλαντ Μαρτς (Ράιαν Γκόσλινγκ) και ο μπράβος Τζάκσον Χίλι (Ράσελ Κρόου) πρέπει να συνεργαστούν για να λύσουν την υπόθεση μιας αγνοούμενης κοπέλας, καθώς και μία φαινομενικά ασύνδετη υπόθεση του θανάτου μιας πορν σταρ. Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, αποκαλύπτουν μια σοκαριστική συνωμοσία που φτάνει στους υψηλότερους κύκλους

«Η Αλήθεια» (Trouth)

Βιογραφική

Σκηνοθεσία & Σενάριο: ΤΖΕΪΜΣ ΒΑΝΤΕΡΜΠΙΛΤ
Πρωταγωνιστούν: ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ, ΜΠΡΟΥΣ ΓΚΡΙΝΓΟΥΝΤ, ΝΤΕΝΙΣ ΚΟΥΕΙΝΤ, ΕΛΙΖΑΜΠΕΘ ΜΟΣ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΤΟΦΕΡ ΓΚΡΕΪΣ, ΣΤΕΙΣΙ ΚΙΤΣ

Υπόθεση:

Το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2004, η βετεράνος παραγωγός του δελτίου ειδήσεων του CBS, Μέρι Μέιπς, πίστευε ότι είχε κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για τη δουλειά της. Μέχρι το βράδι της ίδιας μέρας, η Μέιπς με τον παρουσιαστή του δελτίου Νταν Ράδερ, θα δεχόντουσαν πολύ σκληρή κριτική κι έλεγχο. Το προηγούμενο βράδι, ο Ράδερ παρουσίασε στην εκπομπή 60 Minutes I, αποδείξεις ότι ο πρόεδρος Τζορτ Μπους είχε βρει τρόπο να αποφύγει τη στρατιωτική του θητεία από το 1968 έως το 1974. Η εκπομπή υποστήριξε ότι ο Τζορτζ Μπους χρησιμοποίησε οικογενειακές γνωριμίες και πολιτική δύναμη για να μη στρατολογηθεί στο πόλεμο του Βιετνάμ, αλλά να καταταχθεί στην Εναέρια Εθνική Φρουρά του Τέξας. Ωστόσο, ούτε στο σώμα του Τέξας παρουσιάστηκε ποτέ. Η Μέιπς και η ομάδα της δούλεψαν σκληρά για να έχουν ζωντανά στην εκπομπή μάρτυρες κι έγγραφα για να υποστηρίξουν τις κατηγορίες τους, κι ένιωθαν βέβαιοι ότι η υπόθεση ευσταθούσε. Το θέμα θα είχε σοβαρές επιπτώσεις στην επερχόμενη καμπάνια του Μπους για τις προεδρικές εκλογές του 2004.

«Γλυκιά Απόδραση» (Comme un avion)

Κωμωδία

Σενάριο & Σκηνοθεσία: ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΟΝΤΑΛΙΝΤΕΣ
Πρωταγωνιστούν: ΑΝΙΕΣ ΖΑΟΥΙ, ΣΑΝΤΡΙΝ ΚΙΜΠΕΡΛΕΝ, ΜΠΡΟΥΝΟ ΠΟΝΤΑΛΙΝΤΕΣ

Υπόθεση:
Ο Μισέλ είναι ένας μεσήλικας γραφίστας που βρίσκεται στην αναζήτηση διεξόδου από την καθημερινή ρουτίνα. Η απόκτηση ενός καγιάκ αποτελεί την αφορμή για μια μίνι απόδραση στη γαλλική ύπαιθρο. Το ταξίδι του θα πάρει μια απροσδόκητη τροπή όταν φτάσει σε ένα μικρό, απομονωμένο εστιατόριο όπου δουλεύουν δυο γυναίκες.

«Το Μπαρμπέρικο: Η Νέα Κουπ» (Barbershop: The Next Cut)

Κωμωδία

Σκηνοθεσία: ΜΑΛΚΟΛΜ ΛΙ
Σενάριο: ΚΕΝΙΑ ΜΠΑΡΙΣ, ΜΑΡΚ ΜΠΡΑΟΥΝ, ΤΡΕΪΣΙ ΟΛΙΒΕΡ
Πρωταγωνιστούν: ΑΙΣ ΚΙΟΥΜΠ, ΡΕΤΖΙΝΑ ΧΟΛ, ΚΟΜΟΝ, ΝΙΚΙ ΜΙΝΑΖ

Υπόθεση:
Το κουρείο του Κέλβιν έχει πλέον αποκτήσει και γυναικείο προσωπικό, το οποίο αναστατώνει την παραδοσιακή αντροπαρέα του μαγαζιού. Τα ίδια και χειρότερα κάνει όμως και ο πόλεμος των συμμοριών που μαίνεται στην περιοχή.

«Υπόθεση: Άγνωστο DNA» (L’affaire SK1)

Δράμα

Σκηνοθεσία: ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΕΛΙΕ
Σενάριο: ΦΡΕΝΤΕΡΙΚ ΤΕΛΙΕ, ΝΤΑΒΙΝΤ ΕΛΧΟΦΕΝ

Υπόθεση:
Στις αρχές της δεκαετίας του ’90 ένας νεαρός αστυνομικός συμμετέχει στην έρευνα για την ανεύρεση ενός κατά συρροή βιαστή και δολοφόνου. Μια υπόθεση που, καταχωρισμένη ως «Serial Killer 1», θα τον απασχολήσει εμμονικά για σχεδόν μια δεκαετία.

«Stars, Η Μπαλάντα Ενός Λαού» (Sterne)

Δράμα

Σκηνοθεσία: ΚΟΝΡΑΝΤ ΒΟΛΦ
Σενάριο: ΕΪΝΤΖΕΛ ΒΑΓΚΕΝΣΤΑΪΝ
Πρωταγωνιστούν: ΣΑΣΑ ΚΡΟΥΣΑΡΣΚΑ, ΓΙΟΥΡΓΚΕΝ ΦΡΟΡΙΕΠ

Υπόθεση:
Σε ένα βουλγαρικό στρατόπεδο προσωρινής μετεγκατάστασης Ελληνοεβραίων, στο δρόμο τους προς το Άουσβιτς, ένας Γερμανός αξιωματικός ερωτεύεται μια κρατούμενη.

 

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%