Lifestyle

Ο μεγάλος νικητής του Dancing With The Stars 4

today3 Φεβρουαρίου, 2014

Background
share close

Ο Ησαΐας Ματιάμπα αναδείχτηκε τελικά ο μεγάλος νικητής του Dancing with the stars 4, αποδεικνύοντας ότι, εκτός από μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και στην υποκριτική, διαθέτει και ένα τεράστιο ταλέντο στο χορό.

Με την αξία του κατέκτησε την πρώτη θέση ο τραγουδιστής, αφού διαγωνίστηκε στον τελικό του χορευτικού σόου με την Κατερίνα Στικούδη σε τρεις διαφορετικές χορογραφίες και συγκέντρωσε το απόλυτο άριστα των 120 βαθμών από την κριτική επιτροπή.

 

Στην πρώτη τους χορογραφία και τα δυο ζευγάρια μάς παρουσίασαν τον αγαπημένο τους ballroom χορό και συγκεκριμένα επέλεξαν το βιεννέζικο βαλς σε ρομαντικές χορογραφίες που είχαμε δει και στο παρελθόν και είχαν κερδίσει θετικές εντυπώσεις. Τόσο ο Ησαΐας με την ντάμα του Μαρία Αντιμισάρη όσο και η Κατερίνα Στικούδη με τον παρτενέρ της Ηλία Μπούτση απέσπασαν το απόλυτο άριστα των 40 βαθμών από την κριτική επιτροπή.


Στη συνέχεια, τα δυο ζευγάρια μας παρουσίασαν μια νέα λάτιν χορογραφία με την Κατερίνα να παίρνει το ρίσκο χορεύοντας μια ρούμπα με κλειστά μάτια κερδίζοντας 36 βαθμούς και τον Ησαΐα να κινείται στα γνώριμα και δυνατά του μονοπάτια χορεύοντας ένα ταχύτατο jive με την θετική ενέργεια να ξεχειλίζει από παντού. Αυτή η πολύ δυνατή χορογραφία του χάρισε και πάλι το απόλυτο άριστα από την κριτική επιτροπή.


Η τρίτη χορογραφία ήταν μια χορευτική μονομαχία στο ίδιο μουσικό θέμα που αποδόθηκε το ίδιο καλά και από τα δύο ζευγάρια αφού για άλλη μια φορά η κριτική επιτροπή τους επιβράβευσε το καθέναν με 40 βαθμούς.

Και τα δύο ζευγάρια τα κατάφεραν πολύ καλά φτάνοντας στον τελικό, ένας μόνο όμως μπορούσε να είναι ο νικητής και αυτός ήταν τελικά ο Ησαΐας Ματιάμπα με την ντάμα και χορογράφο του, Μαρία Αντιμισάρη που κέρδισαν τόσο το άριστα από την κριτική επιτροπή όσο και την μεγαλύτερη προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Αξιοσημείωτο είναι πως η Μαρία Αντιμισάρη έχει ξαναφτάσει σε τελικό του Dancing με παρτενέρ της τον Κώστα Μαρτάκη αλλά δεν είχε καταφέρει να κατακτήσει την πρωτιά.

Συντάκτης: New Generation Radio

Rate it

Σχολιάστε το άρθρο (0)

Αφήστε το σχόλιό σας

Το email σας δεν θα δημοσιευθεί. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


[wpens_easy_newsletter firstname="no" lastname="no" button_text="Εγγραφή"]

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

0%